کد: 146429906 مهر 1396 ساعت 19:55

قاضی دوباره به صدر رسید، پدیده نرسید

پدیده بدشانس بود که در جم نتوانست دست پر برگردد.

دو تیم پارس جنوبی و پدیده در جم یک دیدار شش امتیازی را در حالی با تساوی یک بر یک به پایان رساندند که شاید شاگردان مهاجری باید چوب بدشانسی خودشان را در این مسابقه بخورند. پدیده ای ها که بازی هجومی را در این بازی به نمایش گذاشته بودند و بارها موقعیت گلزنی داشتند به یکباره روی یک گل به خودی روی پاس منصوری و اشتباه گردان از میزبان صدرنشین عقب افتادند.


با این همه شاید این بدشانسی ها را در مورد محمد قاضی که گویا موتور گلزنی اش حسابی برای پدیده ای ها و تیم مهاجری روشن شده و در نبود طارمی اجازه نداد رقبا از او فاصله بگیرند، باید کلید خوشبختی و خوش شانسی تیم مشهدی دانست.


پدیده شاید کمی بدشانس بود که نتوانست با گلزنی محمد قاضی برنده شود و با صدرنشینی به مشهد برگردد. مهاجمی که در کورس آقای گلی از رقبا عقب نماند و در کنار مرتضی تبریزی، عیسی آل کثیر، طارمی و آقاخان 4 گله را پشت سر گذاشت.


هرچه هست به نظر می رسد شرایط برای رسیدن به عنوان آقای گلی برای قاضی در پدیده فراهم است و باید در ادامه دید کدامیک از رقبا در این کورس کم خواهد آورد.

 

1244091

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

قاضی دوباره به صدر رسید، پدیده نرسید | ورزش سه