کد: 146544013 مهر 1396 ساعت 18:118K بازدید

پیروزی فولاد خوزستان در دیدار تدارکاتی

تیم فولاد خوزستان که خود را برای دیدار  استقلال تهران در هفته نهم آماده میکند، در یک دیدار تدارکاتی تیم فوتبال ملی حفاری اهواز را شکست داد.
پیروزی فولاد خوزستان در دیدار تدارکاتی

به گزارش "ورزش سه"، تیم فولاد خوزستان در یک دیدار تدارکاتی از ساعت ١٦:٣٠ به مصاف تیم ملی حفاری اهواز رفت که در پایان با نتیجه سه بر یک توانست میزبان خود را شکست دهد.

 

در نیمه  اول این دیدار سید سیروس پورموسوی،  احسان مرادیان، ایوب والی، پیمان شیرزادی، رحیم زهیوی، آرش افشین، حمید گلزار، عبدالله ناصری، عبدالرضا زارعی، سینا مریدی، ایمان مبعلی و امیر ذلیکانی را به میدان فرستاد که در پایان این نیمه با نتیجه ای دو بر یک به پیروزی رسیدند.

 

گل های تیم فولاد خوزستان را در نیمه ای اول ایوب والی و رحیم زهیوی به ثمر رساندند و در مقابل تک گل تیم ملی حفاری را توفیق ربیعی از فاصله ای ٤٠ متری به زیبایی به ثمر رساند. 

 

در ابتدای نیمه ی دوم پورموسوی یوسف وکیا، میلاد بدرقه و عبدالله کرمی را جایگزین والی ، زارعی و عبدالله ناصری کرد.

 

یوسف وکیا در حالی از ابتدای نیمه دوم به بازی آمد، که چهار هفته ی اخیر را بدلیل مصدومیت از دست داده بود و در این دیدار نشان داد که از آمادگی خوبی برای بازیهای آینده برخوردار است.

 

در ادامه پورموسوی باز هم سه تعویض همزمان انجام داد و فرشاد جانفزا، نوید عاشوری و فرزاد جعفری را جایگزین پیمان شیرزادی ، امیر ذلیکانی و حمید گلزار کرد.

 

گل سوم فولاد خوزستان را حسین غریبی روی ارسال صابر هردانی به ثمر رساند، هر دو بازیکن دقایق قبل از  گل به عنوان بازیکن جایگزین وارد زمین شده بودند.

 

حدود ١٥٠ تماشگر این بازی را از نزدیک تماشا کردند.

 

نیمه ی دوم این دیدار زیر نور برگزار شد.

 

این دیدار در زمین ملی حفاری اهواز برگزار گردید.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار