کد: 146762523 مهر 1396 ساعت 15:347.2K بازدید

دلیل غیبت طیبی در مسابقات آسیایی تبریز

لژیونر ملی‌پوش فوتسال ایران از دلایل غیبت خود در رقابت‌های فوتسال آسیایی تبریز صحبت کرد.
دلیل غیبت طیبی در مسابقات آسیایی تبریز

به گزارش "ورزش سه"، حسین طیبی در مورد علت عدم حضورش در مسابقات مقدماتی جام ملت‌های فوتسال آسیا که به میزبانی باشگاه مس سونگون در سالن پورشریفی تبریز برگزار می‌شود، اظهار کرد: همیشه دوست دارم در تمام بازی‌ها برای تیم کشورم به میدان بروم ولی متاسفانه شرایط باشگاهی اجازه نمی‌دهد در تمام تورنمنت‌ها حضور داشته باشم.


وی ادامه داد: بازی‌های مقدماتی فوتسال آسیا در فیفادی نیست و از سوی دیگر تیم باشگاهی‌ام(غیرت قزاقستان) در لیگ قهرمانان اروپا مسابقه دارد که به این دو دلیل نتوانستم تیم ملی را همراهی کنم؛ آقای ناظم‌الشریعه، سرمربی تیم ملی نیز در جریان این اتفاقات بود و به همین دلیل با رضایت ایشان تصمیم گرفته شد با تیم غیرت بمانم؛ برای تیم ملی ایران در این مسابقات آرزوی موفقیت می‌کنم.


لژیونر ایرانی غیرت قزاقستان با اشاره به غیبت خود در دیدار لیگ قهرمانان اروپا برابر استالیزا مینسک بلاروس گفت: در دو مسابقه ابتدایی گروهی مقابل پسکارا ایتالیا و دینامو مسکو روسیه کارت زرد گرفتم و به دلیل محرومیت بازی با نماینده بلاروس را از دست دادم ولی خوشبختانه تیم ما به مرحله بعد صعود کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

دلیل غیبت طیبی در مسابقات آسیایی تبریز | ورزش سه