کد: 146868428 مهر 1396 ساعت 13:42

بیانیه تیم پزشکی رئال در مورد ناواس

باشگاه رئال مادرید امروز رسما مصدومیت کیلور ناواس را تایید کرد.
بیانیه تیم پزشکی رئال در مورد ناواس

به گزارش "ورزش سه"، دیدار سنگین برابر تاتنهام که با درخشش فوق تصور ناواس نیز همراه بود، در نهایت برای رئالی ها یک مصدوم عضلانی جدید را به همراه داشت.

تیم پزشکی رئال امروز تایید کرد که ناواس از ناحیه همسترینگ پای راست مصدوم شده ولی مدت زمان دوری او از میادین را اعلام نکرد.

به این ترتیب ناواس بازی یکشنبه برابر ایبار را از دست خواهد داد و پیش بینی می شود که در بازی رفت یک شانزدهم نهایی کوپا دل ری و نیز بازی هفته بعد برابر خیرونا نیز غایب باشد.

 

 

1248379

 

 

طبق ادعای مارکا، ناواس به احتمال فراوان به بازی برگشت برابر تاتنهام در لیگ قهرمانان(2 هفته بعد) خواهد رسید. ناواس بازی هفته قبل رئال در لالیگا مقابل ختافه را هم از دست داده بود.

کیکو کاسیا یکشنبه شب در برنابئو گلر اول رئال خواهد بود و موها، گلر 17 ساله ی تیم جوانان رئال نیز ذخیره او.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار