کد: 146927930 مهر 1396 ساعت 18:0765.9K بازدید

جاودانی: محرومیت مسلمان و وریا جالب نبود

عضو کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال ایران می گوید محرومیت دو بازیکن استقلال و پرسپولیس به خاطر قلیان کشیدن حکم مناسبی نبود.
جاودانی: محرومیت مسلمان و وریا جالب نبود

رضا جاودانی در مورد حکم کمیته اخلاق و محرومیت وریا غفوری  و محسن مسلمان به "ورزش سه" می گوید: وظیفه کمیته  اخلاق بررسی مسائل خارج از عرف در بیرون زمین فوتبال است و من به عنوان عضو کمیته انضباطی صلاحیت صحبت در مورد این حکم را ندارم. در این که کمیته اخلاق صلاحیت ورود به این پرونده را داشته است شکی وجود ندارد.


او ادامه داد: من از نظر قانونی حق صحبت در این باره را ندارم اما اگر به عنوان یک طرفدار فوتبال از من سوال می کنید باید بگویم که شاید بهتر بود حکم بهتری صادر می شد تا هم این بازیکنان تنبیه می شدند و هم از حضور در فوتبال منع نمی شدند. اما به هرحال بیشتر این عکس ها بعد از بازی با الهلال منتشر شدند و  بعد از آن شکست سنگین کمی احساسات  مردم آزرده شده بود.


عضو کیمته انضباطی فدارسیون فوتبال در مورد این که آیا کسی حق دارد به زندگی خصوصی افراد ورود کند یا نه هم گفت: زندگی فوتبالی ها خصوصی نیست چون رفتار آنها در جامعه بازتاب دارد. در این که کار کمیته اخلاق در ورود به پرونده قلیان کشیدن قانونی بوده شکی وجود ندارد.


جاودانی در پایان در مورد اینکه چرا بقیه بازیکنان که عکس آنها منتشر شده بود محروم نشدند هم گفت: واقعا اطلاعاتی در این باره ندارم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

جاودانی: محرومیت مسلمان و وریا جالب نبود | ورزش سه