کد: 147033405 آبان 1396 ساعت 23:5757.8K بازدید

درخشش کاوه برای پایان ناکامی‌های شارلوآ

ملی‌پوش ایرانی شارلوآ در شب پیروزی ۲ بر یک این تیم برابر خنت روی هر دو گل تاثیرگذاری مستقیم داشت.
درخشش کاوه برای پایان ناکامی‌های شارلوآ

به گزارش "ورزش سه"، تیم شارلوآ در حالی که کاوه رضایی را همچون ۱۰ هفته اخیر از ابتدا درون زمین داشت، از ساعت ۲۲ امشب در سیزدهمین مسابقه فصل در ورزشگاه استاد دو پایس مقابل خنت قرار گرفت.


شارلوآ که در سه دیدار گذشته به پیروزی نرسیده و به رده سوم سقوط کرده بود، در دقیقه ۴۴ روی پاس در عمق دقیق کاوه رضایی و ضربه تمام کننده کریستین بناونته به گل دست یافت؛ در دقیقه ۶۳ مهاجم ایرانی شارلوآ با شوت روی پای چپ در داخل محوطه جریمه شانس خود را برای گلزنی امتحان کرد که با بدشانسی او توپ به تیرک عمودی دروازه خنت برخورد داشت تا بناونته در ریباند دومین گل خود و تیمش را بزند.


یویا کوبو، بازیکن ژاپنی خنت در دقیقه ۶۷ اختلاف گل را به حداقل رساند؛ اما در نهایت یاران کاوه رضایی دوباره به برد دست پیدا کردند تا با ۲۵ امتیاز موقتا به جایگاه دوم جدول ژوپیر لیگ برگردند.


رضایی که در این فصل چهار گل به ثمر رسانده، امشب در حضور کامل خود برابر خنت دومین پاس گل این فصل را داد؛ علاوه بر این، او روی سه گل از ۲۱ گل این فصل شارلوآ تاثیر مستقیم داشته است.

 

1250108

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

درخشش کاوه برای پایان ناکامی‌های شارلوآ | ورزش سه