کد: 148002719 آذر 1396 ساعت 22:3031K بازدید

عراقی ها آماده دوئل در پایتخت ایران

بازیکنان عراقی تیم های پرسپولیس و صنعت نفت فردا مقابل هم قرار می‌گیرند.

به گزارش "ورزش سه"، تنها بازی باقی مانده از نیم فصل اول لیگ برتر فردا در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.

تیم های پرسپولیس و صنعت نفت در حالی به مصاف هم می روند که سرخپوشان پایتخت قهرمانی خود را در نیم فصل مسجل کرده اند و در صورت برد مقابل صنعت نفت، اختلافشان را با تیم دوم به ۷ امتیاز افزایش می دهند. نفتی ها هم اگر بتوانند مقابل پرسپولیس به پیروزی برسند، در جمع ۵ تیم بالای جدول، نیمه نخست فصل را به پایان می برند.

 

یکی از نکته های خاص این بازی، تقابل دو بازیکن عراقی در ترکیب دو تیم است. صنعت نفت که با خارجی های خود نتایج خوبی به دست آورده قطعا بخش زیادی از موفقیت خود را مدیون تکنیک، خلاقیت و البته ضربات ایستگاهی کرار جاسم بوده است. در تیم برانکو ایوانکوویچ هم بشار رسن پس از اضافه شدن به ترکیب، بازی های درخشانی را در لیگ و آسیا انجام داده و در مدت کوتاهی اعتماد مربی سختگیر پرسپولیس را جلب کرده است.

 

در همین راستا کرار جلسم دقایقی پیش در صفحه شخصی خود در فضای مجازی عکسی را در کنار بشار رسن منتشر کرده و برای رقیب هموطنش آرزوی موفقیت کرد.

 

1259138

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

عراقی ها آماده دوئل در پایتخت ایران | ورزش سه