کد: 148402108 دی 1396 ساعت 11:0848.6K بازدید

خیابانی به وعده‌اش عمل کرد

جواد خیابانی که شایعاتی مبنی بر ممنوع الکاری‌اش مطرح شده بود، گزارشگر جدال امروز تراکتور و پرسپولیس خواهد بود.

به گزارش "ورزش سه"، گزارشگر ورزشی کشورمان که طی هفته‌های اخیر با توجه به حواشی به وجود آمده شایعاتی مبنی بر ممنوع الفعالیت شدنش مطرح شده بود، همانطور که وعده داده بود بدون هیچ مشکلی گزارش بازی امروز دو تیم پرسپولیس و تراکتورسازی به او سپرده شده است و او در استادیوم آزادی گزارش این دیدار را عهده دار خواهد بود.


پیمان یوسفی و سیدمهدی سیدصالحی نیز از استودیو اجرا و کارشناسی این بازی را برعهده خواهند داشت. سیدصالحی سابقه بازی در هر دو تیم تراکتورسازی و پرسپولیس را در کارنامه دارد.


جواد خیابانی که این روزها به فردی فعال در کمپین حمایت و کمک از زلزله زدگان سرپل ذهاب تبدیل شده، بعد از گزارش این جدال راهی کرمانشاه خواهد شد تا کمک‌های مردمی را به دست کودکان آنجا برساند.

 

1262808

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار