کد: 148405208 دی 1396 ساعت 13:31

غیبت ستاره‌های استقلال در حساس‌ترین بازی

ستاره های استقلال در حساس ترین بازی ممکن نمی توانند برابر تیم شان بازی کنند.

به گزارش "ورزش سه"، استقلال هفته آینده در یکی از حساس ترین بازی های فصل خود به مصاف تراکتورسازی خواهد رفت و این بدشناسی آبی ها است که این تیم دو بازیکن اصلی خود را به دلیل محرومیت در اختیار نخواهد داشت.


روزبه چشمی که در این فصل به بازیکن تاثیرگذار در ترکیب استقلال در پست دفاع وسط تبدیل شده است، در بازی روز گذشته با کارت زرد داور روبرو شد و با بدشناسی بازی با تراکتورسازی را از دست داد.


همچنین سرور چپاروف به عنوان بهترین بازیکن این فصل استقلال هم در بازی روز گذشته چند بار با بازیکنان استقلال خوزستان درگیری لفظی پیدا کرد و در نهایت از داور کارت گرفت و بازی با تراکتورسازی را از دست داد.


البته این از خوش شناسی شفر است که در پست چشمی بازیکن با کیفیتی مثل منتظری را دارد و در پست چپاروف هم فرشید اسماعیلی را در اختیار دارد که او می تواند برابر تراکتورسازی به میدان برود.


عکس ها: سجاد ایمانیان

 

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار

غیبت ستاره‌های استقلال در حساس‌ترین بازی | ورزش سه