کد: 149689121 دی 1396 ساعت 15:0853.8K بازدید

دفاع آبیدال از مسی در مورد پیغام جنجالی

روز گذشته اریک آبیدال، در مصاحبه با کانال پلاس به ذکر خاطره ای در مورد مسی پرداخت که بازتاب گسترده ای در رسانه ها داشت.
دفاع آبیدال از مسی در مورد پیغام جنجالی

به گزارش "ورزش سه"، آبیدال، مدافع فرانسوی سابق بارسلونا در مقطعی با بیماری سرطان دست به گریبان بود و در نهایت موفق به شکست این بیماری مهلک شد.

او در مصاحبه با کانال پلاس به روزهای تلخ مبارزه با سرطانش اشاره کرد و گفت که روزی یک ویدئو از خود برای هم تیمی هایش در بارسلونا فرستاد تا قبل از یکی از بازی ها به آنها روحیه بدهد؛ اما مسی در پاسخ برایش نوشته بود که دیگر چنین تصاویری از خود برای شان نفرستد، چون روحیه بازیکنان تخریب می شود.

 

 

1275119

 

 

پیغام مسی بازتاب گسترده ای در رسانه های اسپانیا داشت و خیلی ها به انتقاد از این شیوه رفتاری فوق ستاره آرژانتینی پرداختند.

آبیدال یک روز بعد و در واکنش به جنجال هایی که مصاحبه او به دنبال داشت، توئیت کرد:« وقتی آن ویدئو را برای روحیه دادن به هم تیمی هایم فرستادم، مسی هرگز به من نگفت که دیگر برای او چنین تصاویری نفرستم یا اینکه دوست ندارد از وضعیت من چیزی بداند.

در واقع لئو به من گفت که دوست ندارد من را با آن اندام نحیف و لاغر و در چنان وضعیتی ببیند. او هرگز قصد ناراحت کردن من را نداشت.»

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

دفاع آبیدال از مسی در مورد پیغام جنجالی | ورزش سه