کد: 149695921 دی 1396 ساعت 18:5151.7K بازدید

یک روز، ۲ بازی و گلزنی قوچان‌نژاد(عکس)

ملی‌پوش ایرانی هیرنفین موفق شد مقابل اندرلخت بلژیک گلزنی کند.

به گزارش "ورزش سه"، رضا قوچان‌نژاد پس از پشت سر گذاشتن نیم‌فصل نه چندان درخشان در هیرنفین که با تنها ۲ گل زده برای او همراه بود، امیدوار به تکرار موفقیت‌های سال گذشته همراه با این تیم است و تلاش می‌کند مجددا به ترکیب تیمش بازگردد و همچنین به جایگاه اصلی خود در تیم ملی هم برسد.

 

تیم هیرنفین با توجه به وقفه مسابقات لیگ اردیویسه هلند، اردوی آماده‌سازی در اسپانیا برپا کرده که به همین منظور امروز دو دیدار تدارکاتی در کمپ باشگاه لا مانگا برای تیم‌های امید و بزرگسالان خود مقابل تیم‌های همین رده سنی اندرلخت بلژیک در دستور کار قرار داده بود.

 

در نخستین بازی بین تیم‌های امید این دو باشگاه که از ساعت ۱۳:۳۰ امروز برگزار شد، امیدهای اندرلخت موفق به پیروزی ۲ بر یک برابر امیدهای هیرنفین شدند که در ترکیب هر دو تیم برخی بازیکنان بزرگسال هم به میدان رفتند.

 

دومین بازی هم از ساعت ۱۷:۳۰ امروز بین تیم‌های بزرگسالان هیرنفین هلند و اندرلخت بلژیک برگزار شد که با تساوی بدون گل به پایان رسید.

 

رضا قوچان‌نژاد در نخستین بازی از دقیقه ۳۰ جانشین هنک ورمان شد و در دقیقه ۴۴ از روی نقطه پنالتی دروازه اندرلخت را باز کرد و در دومین دیدار هم از ابتدای نیمه دوم باز هم جای ورمان را در زمین گرفت.

 

1275344

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار