
به گزارش "ورزش سه"، استقلالی ها با اعلام افتخاری به دنبال جذب دو بازیکن خارجی برای تقویت تیم خود هستند اما در این مسیر کار سختی برای انتخاب گزینه های مد نظر خود دارند.
برگزاری دو جلسه که نزدیک به 16 ساعت به درازا انجامید، نشان می دهد که وینفرد شفر و مدیران استقلال با توجه به پایان فصل نقل و انتقالات، کار سختی برای انتخاب گزینه نهایی خود دارند.
بر اساس قوانین داخلی، استقلال تنها در شرایطی می تواند بازیکن جذب کند که این بازیکن پیش از تاریخ 15 ژانویه(26 دی) قرارداد خود را فسخ کرده باشد و همین موضوع باعث شده تا استقلالی ها تنها به سراغ بازیکنانی بروند که تیمی ندارند.
استقلال پیش از این و در زمان نقل و انتقالات گزینه های مناسب تری برای انتخاب داشت اما از دست رفتن زمان باعث شده تا آنها حالا گزینه های محدودی برای تقویت تیم خود داشته باشند.