کد: 150018105 بهمن 1396 ساعت 12:1310K بازدید

کونته: برنامه های چلسی دچار تغییر نخواهد شد

آنتونیو کونته، سرمربی چلسی معتقد است که برنامه های چلسی با وجود شکست مقابل آرسنال و حذف از جام اتحادیه، دچار تغییر نخواهد شد.
کونته: برنامه های چلسی دچار تغییر نخواهد شد

به گزارش "ورزش سه"، گل به خودی رودیگر و گل زیبای ژاکا، توپ‌چی ها را به فینال جام اتحادیه رساند و تک گل هازارد نیز نتوانست مانع حذف آبی ها شود. با این حال کونته مدعی شد که با وجود این شکست، برنامه های باشگاه عوض نخواهد شد.

 

1278510

 

 

او گفت:" وقتی ترکیب تیم بزرگ نیست، باید با ترکیبی ثابت بازی کنید. تغییرات زیادی در ترکیب تیم ایجاد کردم. ما به نیمه نهایی رسیدیم و اگر قبلا هم می‌دیدید، ما با بازیکنان جوانتر بازی می‌کنیم.  در جام حذفی نیز همین روند را طی کردیم و مقابل نوریچ نیز متحمل ریسک شدیم. ولی اینکه بر اساس یک بازی تصمیمی اخذ کنیم کار درستی نیست. برنامه های ما مشخص است. سعی می‌کنیم برنامه ریزی که از تابستان داشته ایم را پیش ببریم. از عملکرد تیم خیلی راضی هستم و همین مسیر را ادامه خواهیم داد.

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

کونته: برنامه های چلسی دچار تغییر نخواهد شد | ورزش سه