کد: 150830309 اسفند 1396 ساعت 16:3031.4K بازدید

رئیس بارسا:

رئال غیرقابل پیش بینی و خطرناک است

رئال مادرید فصل جاری را به شکلی عجیب شروع کرد و تا به الان نیز هنوز به ثبات لازم دست پیدا نکرده است.
رئال غیرقابل پیش بینی و خطرناک است

به گزارش "ورزش سه"، در سوی مقابل، بارسلونا فصل را طوفانی شروع کرد و هم اکنون نیز با 7 امتیاز بالاتر از اتلتیکو و 14 امتیاز بیشتر از رئال، صدرنشین لالیگاست.

رئال شب گذشته پس از 5 برد متوالی برابر اسپانیول شکست خورد تا یک بار دیگر نشان دهد که نوسانات این تیم در فصل جاری پایانی ندارند.

 

 

1286633

 

 

بارتومئو، رئیس باشگاه بارسلونا در مورد وضعیت رئال گفت:« آنها فصل را به شکلی عجیب و دور از انتظار شروع کردند؛ ولی این اواخر دوباره به روزهای خوب شان برگشته اند.

این اولین بار نیست که رئال در لالیگا شرایط بدی دارد؛ ولی در تورنمنتی مثل لیگ قهرمانان کار را با قهرمانی تمام می کند. هرگز نباید آنها را دست کم گرفت، چرا که غیر قابل پیش بینی و خطرناک هستند. هنوز زمان زیادی تا پایان فصل باقی مانده و ما باید مراقب باشیم. باید سخت تلاش کنیم و به خودمان ایمان داشته باشیم.»

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

رئال غیرقابل پیش بینی و خطرناک است | ورزش سه