کد خبر : 1512855 | 02 فروردين 1397 ساعت 10:53 | 43.9K بازدید | 0 دیدگاه

واکنش پرز به شایعه حضور رونالدو در چین

فلورنتینو پرز، رئیس باشگاه رئال مادرید، واکنش جالبی نسبت به شایعه جدایی رونالدو به مقصد چین نشان داد.

واکنش پرز به شایعه حضور رونالدو در چین

به گزارش "ورزش سه"، اسکولاری روز گذشته در مصاحبه ای مدعی شد که رونالدو درباره شرایط چین و زندگی در این کشور از او سوال کرده است. حال پرز مدعی شد که رونالدو به هیچ وجه قصد ترک رئال را ندارد و او با سوالی که پرسیده منظوری نداشته است.

 

 

 

1291244

 

 

او گفت:" رونالدو از ما درخواست جدایی نکرده است، او قرارداد دارد ولی وقتی نتایج خوب نباشد.... . اگر شما دوستی داشته باشید که در هونگ کونگ زندگی می‌کند، از او راجع به زندگی در هونگ کونگ سوال می‌کنید، این طبیعی است."

 

رونالدو در یکی از بهترین فرم های دوران فوتبالش قرار دارد و در دیدار آخر رئال مقابل خیرونا موفق شد 4 گل به ثمر برساند. او پیش از سال جدید میلادی تنها 4 گل زده بود ولی در این مدت توانست تعداد گل‌های خود را به عدد 22 رسانده تا تنها 3 گل با مسی فاصله داشته باشد.

دیدگاه‌ها