کد: 151696023 فروردين 1397 ساعت 14:41

داریوش؛ تنها در بازگشت به خانه(عکس)

شجاعیان بر خلاف بازی های گذشته روز پر فروغی در تبریز نداشت.

به گزارش "ورزش سه"، داریوش شجاعیان ستاره استقلال در هفته های گذشته در بازگشت به ورزشگاه بنیان دیزل تبریز روز درخشانی را سپری نکرد.


شجاعیان که در اکثر دقایق مسابقه بعد از کنترل توپ با پرس دو یا سه بازیکن گسترش فولاد رو به رو شده بود، نتوانست از پس بازیکنان پر تعداد گسترش فولاد بر بیاید تا نقشه فیروز کریمی برای متوقف کردن این بازیکن با موفقیت همراه شود. بازی انفرادی و تلاش این بازیکن برای پشت سر گذاشتن این بازیکنان نیز با موفقیت همراه نبود تا شفر در نشست خبری بی اشاره به نام شجاعیان، از تک روی برخی بازیکنان در داخل زمین انتقاد کند.


بازیکنان گسترش در جریان بازی هر زمان که شجاعیان صاحب توپ می شد به خوبی او را پرس می کردند تا ستاره استقلال در بازگشت به ورزشگاهی که به فوتبال ایران معرفی شده بود نتواند درخشش همیشگی را داشته باشد.


با این وجود جایگاه شجاعیان در ترکیب استقلال دست نخورده باقی خواهد ماند و این بازیکن برابر الهلال این فرصت را دارد تا باز هم در ترکیب آبی ها درخشان ظاهر شود.

 

1295412

 

1295411


عکس وحید عبدی

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

داریوش؛ تنها در بازگشت به خانه(عکس) | ورزش سه