کد: 152115710 اردیبهشت 1397 ساعت 17:5938.5K بازدید

ژست پیروزمندانه جوانان سرخ به رهبری سیدجلال(عکس)

بازی درون تیمی پرسپولیسی ها را تیمی متشکل از جوانان برنده شد. تیمی که سیدجلال حسینی را نیز به عنوان یکی از دو بازیکن بزرگسال به همراه داشت. 

به گزارش "ورزش سه"، جوانان پرسپولیسی در تمرین امروز این تیم حرف اول را زدند. آنها در حالی بازی درون تیمی سرخ پوشان را در تمرین برگزار کردند که تنها سیدجلال حسینی و محسن مسلمان را به عنوان تنها بازیکنان بزرگسالخود داشتند و البته در نهایت موفق شدند به رهبری همین دو بازیکن، بر تیم دیگر که متشکل از بازیکنان اصلی بود به برتری برسند. 


برتری جوانان پرسپولیس در نهایت باعث شد تا آنها اینچنین برابر لنز عکاس "ورزش سه" قرار بگیرند و ژست پیروزمندانه خود را به نمایش بگذارند و البته جالب اینکه یکی دو بازیکن مانند ماهینی و نعمتی نیز از تیم حریف با درآوردن کاورهای خود به جمع بازیکنان تیم پیروز اضافه شدند. 

 

 

 

 


عکس ها: امیرحسین خیرخواه

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

ژست پیروزمندانه جوانان سرخ به رهبری سیدجلال(عکس) | ورزش سه