
به گزارش "ورزش سه"، این روزها اردوی تیم ملی وزنه برداری در تهران و البته به دور از چشم رسانه ها در حال برگزاری است. با اینکه چند هفته از آغاز اردوی پولادمردان می گذرد، کادرفنی اجازه حضور نمایندگان رسانه ها را در تمرینات نداده است.
با این حال اکثر نفرات مطرح و مدعی در اردو حضور دارند. سهراب مرادی، بهداد سلیمی و حتی کیانوش رستمی در تمرینات حاضر هستند؛ اما سعید علی حسینی که چند ماه قبل روی زانوی خودش جراحی انجام داده بود، فعلا به فیزیوتراپی می پردازد.
این ملی پوش اردبیلی که در مسابقات جهانی ۲۰۱۷ توانست به مدال نقره دست پیدا کند، در چند ماه اخیر درگیر درمان مصدومیتش بوده و این روزها به فیزیوتراپی می پردازد.
علی حسینی درباره غیبتش در تمرینات به "ورزش سه" گفت: به هر حال ۲، ۳ ماه بیشتر نیست روی زانویم جراحی کردم و باید فیزیوتراپی کنم. مشکل خاصی نیست و انشاالله که می توانم خودم را به مسابقات با آمادگی کامل برسانم. اولین هدف من حضور در بازی های آسیایی ۲۰۱۸ است.