کد: 152265618 اردیبهشت 1397 ساعت 13:3924K بازدید

چرا مدیرعامل استقلال به اصفهان نرفت؟

افتخاری در تهران مانده تا برای تهیه پاداش و بخشی از قرارداد آبی پوشان اقدامات لازم را انجام دهد.
چرا مدیرعامل استقلال به اصفهان نرفت؟

به گزارش "ورزش سه"، تحقق وعده های مالی یکی از بزرگترین دستاوردهای افتخاری در استقلال محسوب می شود و مدیرعامل آبی ها در این مدت با خوش قولی خود توانسته رختکن آبی ها را کنترل کند.


افتخاری که به آبی پوشان وعده داده بود تا پیش از پایان فصل مبلغ دریافتی تیم را به عدد 80 درصد برساند، از روز شنبه در تهران با حضور در وزارت ورزش و جوانان و البته برگزاری جلسه با اسپانسر فصل گذشته آبی ها و اسپانسر حال حاضر این تیم به دنبال تهیه مبلغی برای پرداخت پاداش قهرمانی در حذفی و 15 درصد از قرارداد آبی پوشان است.


مدیرعامل استقلال به همین دلیل ترجیح داد به همراه کاروان این تیم به اصفهان سفر نکند تا دو روز کاری دوشنبه و سه شنبه را برای انجام وعده خود از دست ندهد و در تهران برای تزریق پول به آبی پوشان و افزایش روحیه آنها تلاش کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار