کد: 153323403 تیر 1397 ساعت 13:32

محرومیت دو جلسه ای برای ستاره‌های سوئیس؟

فیفا تحقیقات خود را در مورد خوشحالی جنجالی گرانیت ژاکا و ژردان شقیری را آغاز کرده است.
محرومیت دو جلسه ای برای ستاره‌های سوئیس؟

 

به گزارش "ورزش سه"، هر دو بازیکن که ریشه ای آلبانیایی دارند و در کوزوو به دنیا آمدند، به خاطر شرایط دشوار زندگی در کودکی در این منطقه مجبور به مهاجرت به سوئیس شدند. کوزوو با صربستان برای استقلال در جنگ است و بسیاری ریشه مشکلات کوزوو را کشور صربستان می‌دانند.

 

1313461

 

 

این دو بازیکن کوزوویی تیم ملی سوئیس، در جریان دیدار مقابل صربستان موفق به گلزنی شدند و هر دو خوشحالی مشابهی پس از گل به نمایش گذاشتند. آنها دست‌هایشان را به شکل عقاب درآوردند که یکی از نشانه های پرچم آلبانی است و با این موضوع، به شدت باعث عصبانیت صرب ها شدند.

 

حال طبق ادعای بی بی سی، کمیته انضباطی فیفا قصد دارد هم گرانیت ژاکا و هم ژردان شقیری را به علت خوشحالی سیاسی که انجام دادند، دو جلسه از همراهی سوئیس محروم کند. هر دو بازیکن از ستاره های بسیار تاثیرگذار و مهم تیمشان هستند و غیبتشان، ضربه سختی به سوئیس خواهد زد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

محرومیت دو جلسه ای برای ستاره‌های سوئیس؟ | ورزش سه