کد: 154220309 مرداد 1397 ساعت 10:09

علیپور آماده رقابت جذاب با تبریزی

به نظر می رسد همچون لیگ هفدهم، یکی از رقبای جدی علی علیپور در راه کسب عنوان آقای گلی، مرتضی تبریزی خواهد بود.

به گزارش "ورزش سه"، با قطعی شدن انتقال مرتضی تبریزی به استقلال، آبی پوشان پایتخت نیز یک گلزن تمام عیار در تیمشان خواهند داشت. تبریزی فصل گذشته عملکرد بسیار خوبی از خود نشان داد و با زدن 13 گل، دومین گلزن برتر لیگ شد.

 

بالاتر از تبریزی علی علیپوری قرار داشت که با 19 گل کفش طلای لیگ هفدهم را همانند لیگ های پانزدهم و شانزدهم برای پرسپولیسی ها به ارمغان آورد. حالا با اضافه شدن مهاجم تیم ذوب آهن به استقلال، آبی ها امیدوار هستند تا پس از سه فصل این عنوان را از چنگ پرسپولیسی ها خارج کنند.

 

در هفته نخست علیپور موفق شد از روی نقطه پنالتی دروازه پدیده را باز کند و خیلی زود برای کفش طلای دوم، خط و نشان بکشد. علیپور برخلاف بسیاری از مهاجمان ایرانی نرخ تبدیل شوت به گل نسبتا بالایی دارد و این موضوع در شرایط فعلی پرسپولیس او را یاری می رساند.

 

در نهایت باید دید این دوئل جذاب بین مهاجمان سرخابی به نفع کدام یک تمام خواهد شد. دو فصل پیش کاوه رضایی و مهدی طارمی رقابت جذابی بایکدیگر داشتند اما در نهایت این مهاجم شماره 9 قرمزها بود که آقای گل رقابت های لیگ برتر شد.

 

1323550

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
در حال حاضر امکان ارسال دیدگاه برای این خبر وجود ندارد.

آخرین اخبار

علیپور آماده رقابت جذاب با تبریزی | ورزش سه