کد: 154260911 مرداد 1397 ساعت 10:50

درودگر: آنها سطح باشگاه را بین‌المللی کردند

واکنش درودگر به قرارداد گران شجاعی و تراکتور

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی اعلام کرد مسعود شجاعی و اشکان دژاگه با مبلغ معقولی به این تیم پیوستند.
واکنش درودگر به قرارداد گران شجاعی و تراکتور

به گزارش "ورزش سه"، بمب نقل و انتقالات لیگ برتر را شب گذشته مالک تیم تراکتورسازی با جذب مسعود شجاعی و اشکان دژاگه دو کاپیتان تیم ملی ترکاند. حضور این دو بازیکن در تراکتور باعث شده تا خیلی ها تصور کنند آنها قراردادی گران امضا کرده‌اند اما مدیرعامل تراکتور این موضوع را رد می‌کند.

 

صادق درودگر در گفت و گو با خبرنگار "ورزش سه" درباره جذب شجاعی و دژاگه عنوان کرد: ما برای جذب این دو بازیکن تلاش کرده بودیم اما در نهایت خود آقای زنوزی مذاکرات را نهایی کرد. واقعیت این است که تلاش های ما به جایی نرسید و مالک باشگاه شخصا در این خصوص موفق شد تا قرارداد شجاعی و دژاگه را امضا کند. این اتفاق موفقیت بزرگی محسوب می ‌شود و سطح باشگاه تراکتور را بین‌المللی می‌کند. از این رو به نوعی موفقیت مارا تضمین می‌کند.

 

درودگر درباره رقم قرارداد این دو بازیکن بیان کرد: رقم قرارداد آنها کاملا معقول است و نسبت به قراردادهای خیلی از بازیکنان دیگر بالا نیست. انشاالله در آینده در این باره شفاف سازی می‌کنیم اما من به شما اطمینان می‌دهم که قراردادشان بالا نیست.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاری

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

واکنش درودگر به قرارداد گران شجاعی و تراکتور | ورزش سه