کد: 155772308 مهر 1397 ساعت 12:2720.5K بازدید

قهرمانی سنگین وزن کشتی از تایمازوف پس گرفته شد

اهدای طلای المپیک پکن به روس‌ها بعد از ۱۰ سال

مدال طلای المپیک 2008 پکن همزمان با رقابت های جهانی کشتی در بوداپست مجارستان به بختیار احمداف سنگین وزن روس ها اهدا می شود.
اهدای طلای المپیک پکن به روس‌ها بعد از ۱۰ سال

به گزارش "ورزش سه"، پس از آن که کمیته بین المللی المپیک از دوپینگ آرتور تایمازوف آزادکار سنگین وزن ازبکستانی در رقابت های المپیک 2008 پکن خبر داد، اکنون قرار است مدال طلای این بازی ها به بختیار احمداف روس که در فینال رقابت های المپیک مغلوب این کشتی گیر شد اهداء شود.


بر این اساس یک سایت روس در خبری اعلام کرد که مدال طلای بختیار احمد اف همزمان با رقابت های جهانی بوداپست مجارستان به وی اهداء خواهد شد.


سایت اتحادیه جهانی نیز در صفحه نتایج خود، نام بختیار احمداف را بعنوان نفر اول وزن 120 کیلوگرم کشتی آزاد المپیک پکن درج کرده و جایگاه دوم به دیوید موسل‌بز از اسلواکی و جایگاه سوم مشترک نیز به مارید موتالیموف از قزاقستان و الکسی رودریگوئز از کوبا تعلق گرفته است.


رقابت های کشتی قهرمانی جهان روزهای 28 مهر تا 6 آبان ماه در شهر بوداپست مجارستان برگزار می شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار