کد: 155848411 مهر 1397 ساعت 15:187.4K بازدید

تشکر معاون وزیر از رییس فدراسیون برخلاف شایعات

ملاقات داورزنی و ضیایی پیرامون کرسی‌های والیبال

معاون وزیر ورزش و رییس فدراسیون والیبال پیرامون کرسی های بین المللی این رشته با هم گفت و گو کردند.
ملاقات داورزنی و ضیایی پیرامون کرسی‌های والیبال

به گزارش "ورزش سه"، از زمانی که محمدرضا داورزنی جای خود را به احمد ضیایی در راس فدراسیون والیبال داده، برخی به دنبال تیره نشان دادن رابطه این 2 نفر هستند. این در حالی است که شاید هر هفته 3، 4 بار رییس فدراسیون والیبال با معاون وزیر ورزش دیدار و حداقل به صورت تلفنی گفت و گو می کند.


اخیرا شایعه ای عجیب مبنی بر اینکه فدراسیون والیبال با نامه نگاری با کنفدراسیون آسیا و FIVB‌ باعث شده تا داورزنی کرسی های بین المللی خود را از دست بدهد، منتشر شد.


این در حالی است که فدراسیون والیبال نامه‌ای از سوی فدراسیون جهانی و کنفدراسیون آسیا دریافت کرده که این حق را دارد تا بتواند فرد جدیدی را برای سمت هایی که داورزنی در اختیار دارد، معرفی کند. برخلاف شایعات منتشر شده فدراسیون هنوز هیچ پاسخی به این نامه ها نداده و در ضمن موضوع را هم با داورزنی در میان گذاشته است.


احمد ضیایی آخرین بار در بیمارستان داورزنی را ملاقات کرد و این موضوع را با اطلاع او رساند. جالب اینکه معاون وزیر ورزش و رییس سابق فدراسیون والیبال هم از رییس فعلی تشکر کرده است.

 

1341919


اینکه بحث مهمی مثل کرسی های بین المللی در والیبال به شکل شایعه منتشر می شود، کمی عجیب است. فدراسیون والیبال در ماههای اخیر همواره رابطه خوبی با داورزنی داشته و ملاقات اخیر ضیایی از معاون وزیر روی تخت بیمارستان هم گویای این ماجراست.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار