کد: 155852511 مهر 1397 ساعت 18:0935.1K بازدید

شفر؛ 90 دقیقه تا خروج کامل استقلال از بحران

سرمربی استقلال 90 دقیقه پیش رو دارد تا تیمش را به طور کامل از بحران نتایج اول فصل خارج کند.

به گزارش "ورزش سه"، استقلال فصل را خوب شروع نکرده است و امتیازهای بازی های ابتدایی را از دست داده است اما در بازی های اخیر پیشرفت در بازی این تیم محسوس بوده است.


آبی ها در بازی با پرسپولیسی که در بهترین فرم آمادگی قرار دارد بازی خوبی انجام داد و در بازی با نفت مسجد سلیمان هرچند آبی ها در طول 90 دقیقه نتوانستند دروازه حریف را باز کنند اما روند مثبت این تیم کاملا مشخص بود.


 از همه مهمتر اینکه شفر دیگر اصراری به بازی دادن به ستاره ها ندارد و بازی دادن به بازیکنی مثل الهیار صیادمنش و نیمکت نشین کردن مرتضی تبریزی که در بازی های قبلی به هیچ عنوان نمایش خوبی نداشت، نشان داد که اسم ها برایش مهم نیستند و قصد دارد هر طور که هست شرایط آبی ها را تغییر بدهد.


حالا شفر بعد از پیروزی برابر نفت مسجد سلیمان در جام حذفی 90 دقیقه دیگر برابر همین تیم این بار در لیگ برتر پیش رو دارد که با پیروزی در آن می تواند تیمش را به طور کامل از بحران اول فصل خارج کند.


استقلال در حال حاضر بیشتر از مشکل تاکتیکی با مشکل روحی روبرو است و به نظر پیروزی برابر نفت مسجد سلیمان می تواند این شرایط را به طور کامل تغییر بدهد.

 

1342003

 

1342002

 

1342004


عکس:رضا سعیدی پور

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار