کد: 155952815 مهر 1397 ساعت 21:1832K بازدید

درخشش رقیب سابق جهانبخش در اردیویسه (عکس)

حکیم زیاش یک بار دیگر برای آژاکس گلزنی کرد تا در جریان پیروزی پنج گله تیمش، نقشی داشته باشد.

به گزارش "ورزش سه"، حکیم زیاش بازیکن خوش استایل مراکشی آژاکس که همه او را از بازی مقابل ایران در جام جهانی به یاد دارند، باز هم درخشید تا بار دیگر نامش  را بر سر زبانها بیندازد. او با  تکنیک خیره کننده خود در بازی مقابل آلکمار  موفق شد با عبور از چندین بازیکن  و درعین تسلط کافی به توپ، تعادلش را حفظ کند و با ضربه ای غافل گیر کننده دروازه آلکمار را باز کند.

 

او گل چهارم تیمش را به ثمر رساند و همچون بازی های قبلی مثمرثمر ظاهر شد. ستاره تیم آژاکس که در تابستان پیشنهادهای زیادی هم داشت، امیدوار است این فصل با آژاکس در مسابقات اروپایی هم موفق باشد.

 

زیاش تنها  25 سال سن دارد و قطعا  نقشه های بیشتری را در سر دارد. ضمن اینکه او فصل پیش در رقابتی تنگاتنگ با علیرضا جهانبخش نتوانست عنوان برترین بازیکن فصل را به دست آورد.

 

1343234

 

1343233

 

1343232

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار