به گزارش "ورزش سه"، سردار رحیمی در این باره گفت: اینکه دستور داده باشم پخش فوتبال در قهوه خانه ها ممنوع باشد، دروغ و کذب است. یک نفر از خبرنگاران درباره این خبر شیطنت کرد و ما از او شکایت کردیم. حتی من گفتم مطلبی دال بر این بیاورید و نتوانستند.
وی افزود: اصلا اینگونه نیست و من چنین مطلبی را نگفتم. امروز پلیس یک نهاد اثرگذار در جامعه شده و تمام حرکات آن بر اساس نیازهای جامعه است. قبلا می گفتیم پلیس امنیت محور اکنون می گوییم پلیس جامعه محور و مردم مدار. ما همراه آن چیزی که در چارچوب قانون باشد و آرامش را به جامعه هدیه کند هستیم. پلیس ضابط قانون است و ما با آن چیزی که مخالف ضوابط قانونی باشد مخالف هستیم. بنابراین ما چنین چیزی نگفتیم.
رییس پلیس تهران تاکید کرد: خود من سه شب در قهوه خانه ها بیدار و شاهد شادی مردم بودم. مردم طبق قوانین و ضوابط شادی کردند و پلیس همراه آنها بود.
