کد: 156450606 آبان 1397 ساعت 15:3514.1K بازدید

نمی‌دانم چرا از جوان‌های ایرانی توقع مدال داشتند

پاسخ ابراهیم جوادی به منتقدان تیم ملی کشتی آزاد

عضو شورای فنی تیم های ملی کشتی آزاد گفت: انتخاب ملی پوشان برای رقابت های جهانی با خرد جمعی انجام شد.
پاسخ ابراهیم جوادی به منتقدان تیم ملی کشتی آزاد

به گزارش "ورزش سه"، ابراهیم جوادی دارنده 4 مدال طلای جهان و مدال برنز المپیک که به عنوان یکی از اعضای شورای فنی تیم های ملی کشتی آزاد شاید یکی از مسئولان نتایج اخیر آزادکاران در رقابت های جهانی 2018 باشد، درباره انتقادهایی که نسبت به انتخاب نفرات اعزامی شده، اظهار داشت: تصمیمات فنی در مورد تیم ملی کشتی با خرد جمعی انجام می شود و  انتخاب نفرات اعزامی به رقابت های جهانی مجارستان با نظر کادرفنی و موافقت شورای فنی بود.در چند سال گذشته تمام تصمیمات فنی در مورد تیم های ملی در شورای فنی مطرح می شد و تمامی نفرات نظارت خود را می دادند و در پایان نیز تصمیم گیری می شد. برخی فدراسیون کشتی را تمامیت خواه می خوانند؛ اما همین فدراسیون اگر نیازی به خرد جمعی نداشت؛ اصلا چه نیازی به تشکیل شورای فنی داشت؟


وی افزود: تیمی که ما به رقابت‌های جهانی اعزام کردیم، تیمی با حضور نفرات جوان، با تجربه و عنوان‌دار بود و تقریبا تمامی کسانی که ما انتظار مدال از آن ها داشتیم صاحب مدال شدند، اما فقط انتظار این را داشتیم که یزدانی صاحب مدال طلا شود که نشد و این اتفاقات در کشتی بسیاری از بزرگان ما هم افتاده است. نمی دانم چرا برخی توقع مدال از چندین چهره جوان و با تجربه را در این مسابقات داشتند؛ در حالی که بسیاری از قهرمانان جهان و المپیک در این اوزان حضور داشتند.


این پیشکسوت کشتی تصریح کرد: البته انتظار این را نداشتیم که بچه های ما با این قرعه های سخت روبرو شوند؛ اما برخی از آن ها مانند پرویز هادی و علیرضا کریمی موفق عمل کردند و کسب مدال پرویز هادی در قرعه ای که دو قهرمان جهان و المپیک حضور داشتند کار بسیار دشواری بود و شاید کمتر کسی فکر می کرد که طاها آکگول قهرمان المپیک در این وزن صاحب مدال هم نشود.


جوادی در مورد اینکه گفته می شود یکی از دلایل عدم نتیجه گیری لازم مسائل اقتصادی بود، گفت: مشکلات اقتصادی در تمامی امور تأثیر می گذارد، الان مردم ما با مشکلات اقتصادی روبرو هستند و آیا می توان گفت که این مشکلات تأثیر بر زندگی آن ها نداشته است. اگر فدراسیون کشتی حمایت می شد و نفرات به چندین تورنمنت تدارکاتی خوب اعزام می شدند همین نفرات جوان و کم تجربه هم می توانستند عملکرد بهتری در مسابقات داشته باشند.


وی در پایان خاطرنشان کرد: تیم ما در حال حاضر در حال پوست اندازی است و می تواند در المپیک موفق عمل کند و قطعا موفقیت در هر کاری از جمله المپیک نیاز به پشتیبانی همه جانبه و حمایت دارد؛ چیزی که ما در این روزها برای کشتی ایران ندیدیم.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

آخرین اخبار