کد: 157335412 آذر 1397 ساعت 18:5337.8K بازدید

فرد:

ناراحتم که در منچستر به من بازی نمی رسد

هافبک برزیلی منچستریونایتد از وضعیت خود در این تیم ابراز نارضایتی کرد.
ناراحتم که در منچستر به من بازی نمی رسد

به گزارش "ورزش سه"، فرد، هافبک برزیلی که بعد از جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه به منچستریونایتد پیوست، نتوانست عملکرد خوبی در این تیم داشته باشد و به همین دلیل باعث شد تا او جایگاهش را در تیم‌ ‌ملی فوتبال برزیل از دست بدهد.

 

 

1360155

 

 

خرید ۵۲ میلیون پوندی منچستریونایتد درباره شرایطش در این تیم گفت:« من در منچستریونایتد کم بازی می‌کنم و طبیعی است که تیته، سرمربی برزیل، من را به تیم‌ ‌ملی دعوت نکند. قطعا از این موضوع ناراحتم ولی می‌دانم چطور بر این ناراحتی غلبه کنم و تمرکزم را جمع کنم تا بتوانم در کوپا آمه‌ریکا برای تیم‌ ‌ملی کشورم بازی کنم.

به‌ هر حال نظر ژوزه مورینیو به من بازی ندهد. من باید صبور باشم و به کارم در تیم ادامه‌ دهم. شروع من در منچستریونایتد خوب نبود. در شاختار خوب بازی می‌کردم اما باید این را هم در نظر بگیریم که شرایط بازی در منچستریونایتد با شاختار متفاوت است و فرق می‌کند.»

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار