
در اولین روز 2020 در لیگ برتر 9 بازی برگزار شد. در مهمترین بازیها ساوتهمپتون 1-0 تاتنهام را برد، منسیتی 2-1 برابر اورتون پیروز شد و آرسنال شگفتیساز شد و با آرتتا به اولین برد خود برابر شیاطین سرخ رسید. نقطهی عطف بازیهای دیشب اما گل خارقالعادهی علیرضا جهانبخش خودمون بود که بازی رو برای برایتون برابر چلسی به تساوی 1-1 کشوند و لیگ جزیره و فضای مجازی رو ترکوند.

آنفیلد آمادهی حضور سرخها!
لیورپول از ساعت 23:30 در آنفیلد میزبان شفیلدیونایتده.

نیمار هم بعد از یه تعطیلات آفتابی و حسابی عکسی از تمرین امروز PSG در اینستاگرامش منتشر کرده.

امره جان عکسی از تیم یوونتوس در تمرین امروز توییت کرده و نوشته تیم برندهی 2020. البته امره جان خودش معلوم نیست که نیم فصل دوم موندنی بشه و شایعاتی هست که میگه یوونتوس به عنوان بهشی از معامله برای گرفتن یکی دو تا بازیکن، امره جان رو هم پیشنهاد داده.

اسکای اسپورتس هم به حرفهای گراهام پوتر پرداخته که گفته جهانبخش رو در ژانویه نمیفروشن و میخواد که او رو در برایتون نگه داره.

آناهیتا زمانیان بازیکن 21 سالهی ایرانی-فرانسوی PSG به یوونتوس پیوست. زمانیان که پدری ایرانی و مادری فرانسوی داره، با وجودی که در لندن به دنیا اومده ملیت فرانسوی داره و برای تیم ملی فرانسه بازی میکنه.

آرتتا گفته من حتی به احتمال رفتن اوبامیانگ فکر هم نمیکنم. من همینجا لازمش دارم.

منچستریونایتد در 19 بازی گذشتهی خودش در لیگ برتر 6 بار باخته. لیورپول در 99 بازی گذشتهش 6 بار باخته!

بعد از تستهای پزشکی دیگه پیوند آثمیلان و زلاتان رسمی شد. زلاتان قراره شمارهی 21 رو بپوشه.

ببینید کی به تمرین بارسلونا برگشته! اولین تمرین 2020 بارسا با ستارههاش.

گذشت یک دهه زلاتان رو تغییر نداد، این زلاتان بود که دهه رو تغییر داد!

الدحیل رسما از مانژوکیچ رونمایی کرد. شوالیهی سرخ شمارهی 17.

تمرینات PSG با حضور ستارههاش از سر گرفته شد.

کالوم چمبرز مدافع آرسنال رباط صلیبی پاره کرده و حداقل 9 ماه از میادین دور خواهد بود.


بالاخره بعد از دو بازی و دو گل از علیرضا جهانبخش که یکیشون رسما دنیا رو به تسخیر خودش درآورد، گراهام پوتر سرمربی برایتون هم برابر این شیر پسر سر خم کرده و گفته اجازه نمیده باشگاه در پنجرهی ژانویه جهانبخش رو بفروشه. چی شیرینتر از اینکه بعد از ماهها تلاش و ناامید نشدن، بالاخره مزد زحماتت رو بگیری؟ سال نوت از همه مبارکتر علیرضا.

توییتر آث میلان با نقل قولی از زلاتان که گفته "من بالاخره اینجام و میخوام کاری کنم که سنسیرو دوباره از شادی بالا و پایین بپره"، از هوادارهاش پرسیده زلاتان آماده است، شما هم آمادهاید؟

خیلیا میگفتن این چهار نفر مهاجم PSG امکان نداره بتونن کنار هم کار کنن و نتیجه بگیرن. نتایج فصل تا اینجا نشون میده همهشون اشتباه میکردن!

مانوئل نویر عکسی از خودش در حال کوهنوردی در اینستاگرام منتشر کرده و نشون داده که در تعطیلات هم قصد استراحت کردن نداره. به بازتابی که روی عینک نویر افتاده دقت کنین.

یکی عکس برگردون جهانبخش رو گذاشته کنار عکس برگردون کریس رونالدو و نوشته جهانبخش هم مثل رونالدو یه برگردون بینقص زد.

توییتر لیگ برتر امروز هم عکس گل جهانبخش رو توییت کرده و نوشته بهترین گل دهه تا اینجا؟
هر چند تازه دو روز از دههی جدید گذشته، ولی گل زیبای علیرضا قطعا در پایان این دهه یکی از زیباترین گلها خواهد شد.


اینستاگرام 433 پیراهن امضا شدهی جهانبخش در بازی دیروز برایتون با چلسی رو قراره به قید قرعه به یکی از فالوئرهاش هدیه بده. جهانبخش آرزو کرده یکی از فوتبالدوستان ایرانی برندهی این پیراهن بشه.

بازیهای هیجانانگیز ژانویه. یکی از یکی جذابتر!

آخرین کاریکاتور عمر مومنی: سال جدید با بعضیا تو لیگ برتر خوب تا نکرده.

رابین فنپرسی از دست لبخندهای سولسشر بعد از باخت به آرسنال کفری شده و گفته: بابا عصبانی باش. من میبینمش که بعد از یه بازی مثل این لبخند میزنه. این وقت لبخند زدن نیست.

یوونتوس میخواد قرارداد رونالدو رو تا 2023 تمدید کنه. CR7 اون موقع 38 ساله میشه.

اسکای ایتالیا گفته اینترمیلان هم یکی از باشگاههاییه که با نمایندگان کریستین اریکسن راجع به تصمیمش برای آینده تماس گرفته.

پیرس مورگان مجری مشهور انگلیسی که یه آرسنالی دو آتیشه است راجع به اوبامیانگ هم اظهارنظر کرده: بهترین بازیکن آرسنال با اختلاف اوبامیانگه. آمار گلهاش از وقتی به ما پیوسته محشره. ما باید کمتر نگران این باشیم که مسوت لوس و ننر رو چطور راضی کنیم و بیشتر نگران این باشیم که چطور اوبامیانگ رو ترغیب کنیم که بمونه.

VAR در آفریقا.

توییتر باشگاه آرسنال از بازی دیروز اوزیل تمجید کرده و نوشته تماشای این مسوت اوزیل مثل دیدن یه رویا میمونه، ولی پیرس مورگان با آرسنال موافق نیست. مورگان نوشته: درسته ولی من از بازیکنانی که هر وقت دلشون بخواد خوب بازی میکنن خوشم نمیاد. اوزیل با تنبلیش چندین ساله که هفتهای 350 هزار پوند آب خورده برای آرسنال. او به هوادارها یه عالمه کار سخت و تعهد رو بدهکاره.

تمرین شفیلدیونایتد تو لیورپول یه مهمان ویژه داشت که احساسش نسبت به شفیلدیها رو خیلی روشن بیان کرد. این سگ خودش رو به زمین تمرین شفیلدیونایتد که یه پارک عمومی بود، رسوند و با حرکاتش برای دقایقی موجب خندهی بازیکنان شد.
شفیلدیونایتد از ساعت 23:30 میهمان لیورپول است.

این هوادار منچسترسیتی دیشب پسر 4هفتهاییش رو برده به ورزشگاه اتحاد تا از همین الان عشق به سیتیزنها در دلش ریشه بگیره! کوچولوترین هوادار فوتبال دنیا!

زلاتان در میان استقبال هواداران روسونری برای تستهای پزشکی وارد باشگاه اث میلان شد.

توییتر باشگاه آث میلان فیلمی از نشستن جت شخصی زلاتان در میلان منتشر کرده و نوشته زلاتان رسید.


دیروز خانوادهی علیرضا جهانبخش هم در ورزشگاه حضور داشتن و شاهد گل استثنایی این پسر خوب فوتبال ایران و بهترین بازیکن زمین شدنش بودند. جهانبخش عکسی از خودش و جایزهش در کنار پدر و مادرش در اینستاگرام منتشر کرده و نوشته هر چی دارم از شما دارم.

ژوزه مورینیو از وقتی مربی تاتنهام شده بیشترین تعداد گل رو در تمام رقابتها دریافت کرده؛ 18 گل!

استار اسپورت هم به شکست اوله توسط آرتتا پرداخته ولی تیتر اصلیش باز هم به مورینیوی شگفتانگیز اختصاص داره. مورینیو بعد از کارت زردی که بابت رفتن به سراغ دفتر تاکتیکهای ساوتهمپتون و درگیری با مربیشون گرفت، گفته بود کارت زرد حقم بود. من بیادب بودم. ولی من با یه احمق بیادب بودم!

اکیپ صفحهی اول خودش رو به نیمار و هواداران PSG اختصاص داده و تیتر زده: رستگاری
نیمار گفته ممکنه اگه فصل رو خیلی خوب به پایان ببرن تو پاریس بمونه.

صفحهی اپل دیلی اکسپرس اسپورت به برد آرسنال و آرتتا برابر منیونایتد اختصاص داره. در نیمهی پایینی صفحه این روزنامه به کار عجیب و غریب مورینیو پرداخته و تیتر زده ای احمق! مورینیو در بازی دیروز تاتنهام برابر ساوتهمپتون رفته بود سروقت دفتر تاکتیکهای تیم حریف رو نیمکتشون و بعد که کارت زرد گرفت مربی ساوتهمپتون رو احمق خطاب کرد.

بلیچر هم با انتشار عکسی از کولوسفسکی در لباس بیانکونری به انتقال قریبالوقوع این پسر 19 سالهی سوئدی به یووه پرداخته.

اسپورت بیلد عکس صفحهی اول خودش رو به نویر و نوبل اختصاص داده و نوشته نویر هیچ علاقهای نداره که با نوبل به صورت چرخشی در دروازهی بایرن مونیخ قرار بگیرن و میخواد که همیشه فیکس باشه.

باشگاه یوونتوس در اکانت توییتر خود عکسی از کولوسفسکی در حال انجام تستهای پزشکی منتشر کرده.

گلزنان برتر سال 2019. سال 2020 کدوم بازیکنها بیشترین گل رو خواهند زد؟

زینالدین زیدان شخصا با سادیو مانه تماس گرفته تا راجع به انتقالش در تابستون از لیورپول به رئال مادرید باهاش صحبت کنه!

کوریره دلو اسپورت صفحهی اول خودش رو به عکسی از دیون کولوسفسکی اختصاص داده. این بازیکن 19 سالهی سوئدی مد نظر یوونتوسه و گفته میشه امروز در حال گذروندن تستهای پزشکیه تا با قراردادی 35 میلیون یورویی به این باشگاه بپیونده.
کولوسفسکی بازیکن تیم آتالانتاست که امسال به طور قرضی برای پارما بازی کرد و در 17 بازی 4 گل زد و 7 پاس گل داد.

به نظر میرسه به رغم داستانهای قبلی، ژاکا تو آرسنال موندنی شده. آرتتا گفته: فک میکنم که ژاکه بمونه، بله. من واقعا ازش خوشم میاد. فکر میکنم با اون شیوهای که ما میخوایم فوتبال بازی کنیم او به کارمون بیاد. او میتونه یه بازیکن فوقالعاده برای باشگاه باشه.

اسپورت هم عکسی از نیمار رو روی صفحهی اول کار کرده و تیتر زده عملیات خروج نیمار.

مارکا عکس روی جلدش رو به راموس اختصاص داده و تیتر زده: 10 چالش پیش روی راموس.

امشب و از ساعت 23:30 لیورپول در آنفیلد میزبان شفیلدیونایتده. توییتر لیورپول به استقبال این مسابقه رفته و هوادارها رو به ورزشگاه فراخونده: روز مسابقه. سال جدید، همون تمرکز قبلی، سرخها به پاخیزید!
این بازی رو به طور مستقیم از آنتن میتونید تماشا کنید.
.

رابطهی پوگبا و شیاطین سرخ روز به روز شکرآبتر میشه. سولسشر تایید کرده که پوگبا به زودی زیر تیغ جراحی میره و باز هم برای مدتی از میادین دور خواهد بود. سولسشر راجع به مدت زمان دوری پوگبا گفته: سه یا چهار هفته شاید، نمیدونم. دور و بریهاش بهش توصیه کردن که جراحی بشه و او احتمالا همین کار رو میکنه.

اینکه رئال مادرید مدتهاست به دنبال جذب کیلیان امباپه است، بر کسی پوشیده نیست. ولی شاید ندونید که رئال چشمش به دنبال یه جفت امباپه است و نه فقط یه کیلیان! اتان امباپه برادر 13 سالهی کیلیان هم که برای نوجوانان PSG بازی میکنه، مورد توجه رئاله و مادریدنشینها در تلاشند تا هر دو برادر رو جذب کنند.

میکل آرتتا هم که بالاخره اولین بردش روی نیمکت توپچیها رو برابر منیونایتد به دست آورد، بعد از بازی دیشب توییت کرده: یه استارت عالی برای سال نو. بیاین به پیشرفت کردن با هم ادامه بدیم.

توییتر منچستریونایتد بعد از شکست 0-2 دیشبشون از آرسنال، توییت کرده: شب ما نبود تو شمال لندن.

حتی امروز هم اکانتهای فوتبالی راجع به گل جهانبخش دارن توییت میکنن. فوتبالبایبل نوشته: گل دیروز جهانبخش برابر چلسی دیوانهوار بود! این پسر 18 ماه پشت سر هم هیچ گلی نزد و حالا تو دو تا بازی دو تا گل زده. چه شوت دوچرخهی قشنگی.

تعداد بازیهایی که در اون پپه، اوبامیانگ، لاکازت و اوزیل از ابتدا با هم تو زمین بودن: 1
تعداد برد: 1

مسوت اوزیل در اینستاگرامش نوشت از نمایش تیم بگیر تا جو ورزشگاه... یه شب عالی در امارات. سال نو مبارک.


دو گل پپه و سوکراتیس اولین برد خونگی آرسنال از اکتبر به اینور رو رقم زدن. اون هم برابر چه تیمی؟ منچستریونایتد که چند وقتی تو اوج بود...
خلاصهی این بازی رو اینجا بخونید.

پپ و کارلتو؛ 2008 -

منسیتی هم از اورتون 2-1 با گلهای ژسوس برد تا پپ از آنچلوتی در اولین دیدار لیگ برتریشون با شکست پذیرایی کنه.
خلاصهی این بازی رو بخونید.


مورینیو دیشب از اون کارهای مورینیویی کرد و رفت سر وقت دفتر تاکتیکهای ساوتهمپتون روی نیمکتشون تا بلکه سر در بیاره چرا زور تیمش بهشون نمیرسه! این کار ژوزه به قیمت یه کارت زرد براش تموم شد.

تاتنهام ژوزه مورینیو 0-1 به ساوتهمپتون باخت و هری کین هم مصدوم شد تا مورینیو حسابی به دردسر افتاده باشه.
گزارش این بازی رو

جهانبخش تو حساب توییتر خودش نوشت: خیلی خوشحالم که تونستم بار دیگه به تیم کمک کنم. سال نو بر همه مبارک.

جهانبخش بهترین بازیکن زمین هم شد.

برایتون برابر چلسی با گل نمایشی علیرضا جهانبخش که چشم جهان رو خیره کرد به تساوی 1-1 دست پیدا کرد تا در اولین بازی 2020 هوادارهاش رو با ذلی شاد راهی خونه کنه.
خلاصهی این بازی و گل زیبای جهانبخش رو

جدول لیگ برتر بعد از بازیهای دیشب.

نتایج 9 بازی برگزار شده در اولین روز 2020 در لیگ جزیره.