کد: 166389604 بهمن 1398 ساعت 13:4512.6K بازدید

پاسخ مثبت امره جان به دورتموند

رسانه‌های ایتالیایی اعلام کردند که باشگاه آلمانی بوروسیا دورتموند پاسخ مثبت امره جان هافبک یوونتوس را برای انتقال به این تیم دریافت کرده است.
پاسخ مثبت امره جان به دورتموند

به گزارش "ورزش سه"، بر اساس اعلام رسانه‌های ایتالیایی، امره جان هافبک آلمانی و ترک‌تبار یوونتوس به باشگاه آلمانی بوروسیا دورتموند پاسخ مثبت داده و به زودی راهی سیگنال ایدونا پارک می‌شود تا به این تیم ملحق شود.

 

بر اساس این گزارش امره جان در ساعات پایانی دیشب پاسخ مثبت خود به پیشنهاد دورتموند را به این باشگاه اطلاع داده و قرار است در ماه ژانویه با قراردادی 20 میلیون یورویی راهی این تیم شود.

 

1472053

 

این در حالی است که گفته می‌شود یوونتوس تمایلی به از دست دادن جان ندارد مگر آنکه دورتموند حاضر شود به جای 20 میلیون یورو مبلغ 25 میلیون یورو برای جذب او پرداخت کند.

 

قرارداد فعلی امره جان با یوونتوس در سال 2020 به پایان می‌رسد. او از سال 2018 که به عنوان بازیکن آزاد از لیورپول به یوونتوس پیوسته تا کنون برای این تیم 45 بار به میدان رفته است و از تعداد کم بازی‌هایش ناراضی است.

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار