
به گزارش "ورزش سه"، درگذشت سیامند رحمان، که بر اثر ایست قلبی دار فانی را وداع گفت باعث شد تا ورزش دوستان و ورزشکاران همراه با بهت و حیرت ناشی از باور این خبر تلخ، به بیان واکنش های تلخ خود بپردازند.

جواد خیابانی که پیش از این در رقابت های پارالمپیک 2012 لندن و در حین کسب اولین طلای المپیکی مرحوم سیامند رحمان، در سالن و در کنار او بود و همینطور گزارش رکورد تاریخی این ورزشکار بااخلاق در المپیک ریو را برعهده داشت در متن غمبار خود می نویسد:
"سلام سیامند . سلام شکوفه ی گیلاس، سلام گل زیبای اشنویه . سلام دلاور . بلند شو مرد ... بلند شو... یادم میاد که در ریودوژانیرو این جملات را برات میگفتم و تو برای ما افتخار می آفریدی ... کجا رفتی مرد ؟ کجا رفتی ؟ حالا در پارالمپیک توکیو بی تو چه کنم من ؟ مگر میتوانم باور کنم که تو نباشی ؟ وقتی رفتی اون بالاها و رسیدی به خدا بهش بگو که به ما هم نگاهی بیندازد . به خدا که حتما تو را دوست دارد بگو که به ما هم عنایتی کند و مارا دوست داشته باشد . ما گناهکاریم سیامند . به خدا بگو ما را ببخشد و در همان بالاها که نه . در همین پایین ها حواسش به من و مردم کشورم باشد . این روزها من و این مردم بینوا به خداوند و ایمان به او و به سلامتی و راستی بیشتر از هر چیزی نیاز داریم . به خدا بگو فراموشمان نکند ... تو را خدا به خدا بگو سیامند ... بلند شو سیامند ... بلند شو ... دنیای ما در انتظار توست .... و در انتظار نگاه مهربانانه خدای تو که خدای همه ماست …"
