به گزارش "ورزش سه"، او که از سال ۱۹۸۰ تا ۲۰۰۹ چهارمین رئیس کودکان و دومین رئیس فدراسیون جودو ژاپن بود بین سال های ۱۹۸۰ تا ۱۹۹۵ نیز ریاست فدراسیون جودو آسیا هم بود. وی از سال ۲۰۰۹ تا به حال ریس افتخاری کودوکان و فدراسیون جودو ژاپن بود که در سن ۸۹ سالگی به علت بیماری در بیمارستان در گذشت.

محسن منافی اسطوره جودوی کشورمان یکی از کسانی که رکورد دار حضور در کودوکان در جهان است و از دستان او توانسته دان ۶ و ۷ خود را دریافت کند.
منافی در مورد درگذشت یوکیمیتسوکانو به ورزش سه گفت: ما مردی را از دست دادیم تلاشهای فداکارانه اش توانست جودو را به جایگاه امروزی برساند بنده از طرف خودم این ضایعه را به جودوی کشورمان و همچنین جودوکاران اقصی نقاط جهان تسلیت می گویم.

منافی در پایان گفت در حال حاضر آقای ومورا پنجمین رییس کودوکان هستند که برای ایشان آرزوی موفقیت و سلامتی دارم و امیدوارم جودو در کشورمان به جایگاه واقعی خودش برسد.
