کد: 167380024 اسفند 1398 ساعت 01:0025.8K بازدید

فیفا: باشگاه ها می توانند به تیم های ملی بازیکن ندهند

فدراسیون جهانی فوتبال، فیفا، با انتشار بیانیه ای اعلام کرد همه بازی های ملی تا اطلاع ثانوی لغو شده و باشگاه ها در صورتی‌که مایل نباشند، می توانند مانع از پیوستن بازیکنان به تیم های ملی شوند.
فیفا: باشگاه ها می توانند به تیم های ملی بازیکن ندهند

به گزارش "ورزش سه"، با شیوع ویروس کرونا، همه لیگ های مهم اروپایی تعطیل شده و برگزاری رقابت های ملی از جمله رقابت های مقدماتی جام جهانی 2022 و همچنین یورو 2020 در هاله ای از ابهام قرار گرفته است.

در چنین شرایطی، فیفا بیانیه ای به این شرح منتشر کرد:" با توجه به شرایط جاری و نگرانی ها در مورد ویروس کرونا، مجمع فیفا به این نتیجه رسید که الزام باشگاه ها برای آزاد کردن بازیکنان برای دیدارهای ملی، در پنجره بازی های ملی ماه های مارس و آوریل کاربرد ندارد.

شرایط در سراسر دنیا تغییر کرده و محدودیت های پروازی بین المللی در مناطق مختلف اعمال شده است.

 

1378531

 

فیفا متوجه شده است که برگزاری رقابت ها در چنین شرایطی، نه تنها ریسک زیادی برای سلامت بازیکنان و همین طور سلامت عمومی دارد. همین طور برگزاری این رقابت ها در چنین شرایطی، باعث می شود که بعضی از تیم ها، نتوانند از بهترین ترکیب شان استفاده کنند، در حالی که سایر تیم ها این مشکل را ندارند.

برای اجتناب از خطرات غیرضروری مربوط به سلامتی و همین طور شرایط ورزشی غیرعادلانه، ما توصیه می کنیم که همه دیدارهایی که از پیش برای ماه های مارس و آوریل برنامه ریزی شده بود، اکنون به زمان دیگری موکول و در شرایطی امن و سالم برگزار شود. تصمیم نهایی در این مورد برعهده برگزار کنندگان رقابت ها و در مورد بازی های دوستانه، فدراسیون های مربوط است."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار