کد: 168046207 اردیبهشت 1399 ساعت 08:362.6K بازدید

هاشمی:

امیدوارم با آغاز اردوها مشکلی از بابت مهمات نداشته باشیم

سرمربی تیم ملی تفنگ گفت: فدراسیون به دنبال تهیه مهمات مورد نیاز تیم ملی است امیدوارم با شروع اردو مشکلی از این بابت نداشته باشیم.
امیدوارم با آغاز اردوها مشکلی از بابت مهمات نداشته باشیم

الهام هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا در مورد تمرینات خانگی ملی‌پوشان اظهار کرد: به لطف خدا تمرینات خانگی به خوبی پیش می‌رود اما همان‌طور که قبلا هم گفته بودم این نوع تمرینات کمک زیادی به پیشرفت تیراندازان نمی‌کند بلکه بیش‌تر به منظور جلوگیری از افت خواهد بود. تمرکز ما در حال حاضر بیش‌تر روی بدنسازی و مرور تکنیک‌های پایه تیراندازی است.

 

او در پاسخ به این سوال که اگر خردادماه اردوها آغاز شود چقدر زمان می‌برد تا تیرانداران به آمادگی قبل برسند؟ گفت: با توجه به تمرینات فعلی فکر می‌کنم با شروع اردوها خیلی زود شرایط ملی‌پوشان به حالت عادی برگردد. با این تفاوت که ان‌شاءالله با شروع اردو بچه‌ها بیش‌تر قدر اردوها را می‌دانند چون در حال حاضر همه دلتنگ اردو، تمرین، در کنار هم بودن و تیراندازی واقعی هستند.

 

وی در پاسخ به این سوال که با شروع اردوها مشکلات سر راه تیم ملی چه خواهد بود؟ افزود: با توجه به این که فدراسیون به دنبال تهیه مهمات مورد نیاز تیم است، امیدوارم با شروع اردو مشکلی از این بابت نداشته باشیم. احتمالا مهم‌ترین چالش، نظارت کامل بر رعایت اصول بهداشتی است، خصوصا برای تیراندازانی که در خوابگاه ساکن خواهند شد.

 

سرمربی تیم ملی تفنگ در مورد مسابقات جام جهانی و اردوهای تدارکاتی خارجی گفت: آن طور که از مربیان کشورهای دیگر شنیده ام به احتمال زیاد در سال ۲۰۲۰ هیچ مسابقه‌ای نخواهد بود، اگر باشد ما هم به طور قطع از آن استقبال می‌کنیم.

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار