کد: 168836618 خرداد 1399 ساعت 23:185.1K بازدید

علی‌نژاد: به آینده تنیس امیدوار شدم

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان با ابراز رضایت از این‌که فدراسیون تنیس به آرامش رسیده است، گفت: ظرفیت‌های زیادی در این رشته وجود دارد که توجه به آن پیامدهای مثبتی دربر خواهد داشت.
علی‌نژاد: به آینده تنیس امیدوار شدم

به گزارش ''ورزش سه'' و به نقل از وزارت ورزش و جوانان، «مهدی علی‌نژاد» در آیین معارفه رییس جدید فدراسیون تنیس، اظهار کرد: خوشحال هستیم که این فدراسیون به آرامش رسیده است. ظرفیت‌های زیادی در این رشته وجود دارد که توجه به آن پیامدهای مثبتی دربر خواهد داشت.

 

وی گفت: گرد هم آمدن جامعه تنیس در این مراسم و حضور آن‌ها در کنار یکدیگر، بسیار امیدوارکننده است.

 

معاون وزیر ورزش افزود: تنیس می‌تواند به موفقیت‌های خوبی در این چهارسال برسد. اکنون باشگاه‌های تنیس در کشور مجوز فعالیت دارند و امیدواریم با دستور ستاد ملی مبارزه با کرونا، شرایط برگزاری رقابت‌های تنیس بدون تماشاگر را بگیریم.


علی‌نژاد  در پایان گفت: امیدواریم مجوز برگزاری این رقابت‌ها را تا تیر امسال بگیریم.

 

در مراسم معارفه داود عزیزی رییس فدراسیون تنیس و تکریم احمد نامنی سرپرست سابق این فدراسیون ، مهدی علی‌نژاد معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای، جمشید تقی‌زاده معاون حقوقی، امور مجلس و هماهنگی امور استان‌های وزارت ورزش و جوانان، آزادی‌خواه نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، علیرضا خسروی مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیون‌ها، ایرج رحمانی مدیرکل امور استان‌ها، کاوه احمدی مدیرکل روابط عمومی و اطلاع رسانی و دیگر مسئولان وزارت ورزش و جوانان و همچنین مجید شایسته، موسی لنکرانی و حسین نوریان از روسای سابق فدراسیون تنیس نیز حضور داشتند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار