کد: 168909222 خرداد 1399 ساعت 19:1432.2K بازدید

تونل ضدعفونی پرسپولیس با تنها ۲۹ میلیون تومان!

پرسپولیس برای خرید تونل ضدعفونی خود تنها ۲۹ میلیون تومان هزینه کرده است.
تونل ضدعفونی پرسپولیس با تنها ۲۹ میلیون تومان!

به گزارش ورزش سه، در شرایطی که جنجال های زیادی پیرامون رعایت پروتکل های بهداشتی به وجود آمده اما باشگاه پرسپولیس که مدافع عنوان قهرمانی لیگ برتر ایران است، عملکرد رضایت بخشی در این موضوع داشته و موفق شده بعد از گذشت سه هفته، وضعیت سفید را ثبت کند.

 

با این حال چند باشگاه دیگر اعتراض هایی نسبت به هزینه بالای رعایت پروتکل‌ها برای انجام تمرین و بازی های دوستانه داشتند و خواستار رسیدگی سازمان لیگ بودند. با این حال پیگیری ها نشان می‌دهد که تونل ضدعفونی پرسپولیس به عنوان یکی از مجهزترین‌ها در این زمینه، با قیمت ۲۹ میلیون تومان از یک شرکت ایرانی خریداری شده و بعد از برچسب گذاری و طراحی لوگوی باشگاه روی آن،در ورزشگاه شهید کاظمی نصب شده است. این تونل که تجهیزاتی از جمله مخزن داخلی هم دارد، می‌تواند تا چند سال هم برای این باشگاه خدمات رسانی کند.

 

از این رو شاید نصب تونل ضدعفونی و همچنین استرلیزه کردن و خرید اقدام بهداشتی در طول سال چیزی کمتر از ۵۰ میلیون تومان برای باشگاه ها هزینه در بر داشته باشد که مبلغ زیادی هم نیست.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار