کد: 169088901 تیر 1399 ساعت 16:513.4K بازدید

فدراسیون‌ها در مبارزه با دوپینگ و فساد جدی باشند

سلطانی‌فر: برخی باندها علیه ما جنجال‌سازی می‌کنند

وزیر ورزش گفت: من از همه روسای فدراسیون ها، مدیران ستادی و سایر مسئولان خواهش کردم همکاری لازم را با دستگاه اطلاعاتی و امنیتی برای مقابله با فساد در ورزش داشته باشند.
سلطانی‌فر: برخی باندها علیه ما جنجال‌سازی می‌کنند

به گزارش "ورزش سه"، مسعود سلطانی فر، وزیر ورزش و جوانان بعد از نشست دیروز با روسای فدراسیون ها اظهار داشت: به خاطر شیوع ویروس کرونا در چند ماه اخیر نتوانسته بودیم جلسات روسای فدراسیون های ورزشی را برگزار کنیم. این نشست با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله اجتماعی با چند ماه وقفه برگزار شد؛ اگرچه در ماههای اخیر هم ارتباط خود را با فدراسیون ها حفظ کردیم. مباحث مختلفی مطرح شد و گزارشاتی پیرامون وضعیت شیوع کرونا در محیط های ورزشی و چگونگی مقابله با آن و همچنین سیاست‌ها و تصمیم های ستاد مقابله با کرونا ارائه شد.


وی افزود: روسای فدراسیون‌ها نکاتی را درباره مسائل مالیاتی و بودجه سالیانه خود مطرح کردند. در دو، سه محور نیز ما تاکیدات ویژه‌ای داشتیم که یکی از آن‌ها مبارزه با دوپینگ بود. ما باید با تمام توان خود با دوپینگ در همه رشته‌ها مبارزه کنیم. ستاد مبارزه با دوپینگ در ماه‌های اخیر فعالیت ویژه ای داشته و بدهی‌های دوپینگ هم پرداخت شده است.


وزیر ورزش ادامه داد: بحث مبارزه فساد در ورزش را هم مطرح کردیم. بنده از چند هفته قبل با ارسال نامه ای به وزیر اطلاعات درخواست کردم بتوانیم همراهی دستگاه اطلاعاتی و امنیتی کشور را هم برای مبارزه با فساد در ورزش داشته باشیم. همکاری بین دو وزارتخانه شکل گرفته و آقای دکتر علوی هم روی همان نامه دستورات ویژه‌ای دادند.


سلطانی فر در پایان گفت: من از همه روسای فدراسیون ها، مدیران ستادی و سایر مسئولان خواهش کردم همکاری لازم را با دستگاه اطلاعاتی و امنیتی در این راه داشته باشند. در این راه ممکن است باندهای ایجاد کننده فساد جنجال‌سازی، جوسازی و داستان‌سرایی کنند، اما ما مصمم هستیم که بتوانیم با جدیت تمام با این جنجال‌ها مبارزه و کمک کنیم که محیط ورزش از این ناپاکی‌ها دور شود.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار