کد: 169729131 تیر 1399 ساعت 11:463.7K بازدید

چهار بازی بدون برد برای مشهدی‌ها برابر تراکتور؛

شاگردان سهراب به دنبال طلسم شکنی

در یکی از مهم‌ترین دیدارهای هفته بیست و ششم لیگ برتر فوتبال ایران در مشهد دو تیم مدعی کسب سهمیه آسیایی به مصاف هم خواهند رفت.
شاگردان سهراب به دنبال طلسم شکنی

به گزارش "ورزش سه" پس از شروع توأم با شکست سهراب بختیاری زاده روی نیمکت شهر خودرو، حالا این سرمربی جوان فوتبال ایران باید دومین تجربه سرمربیگری خود را در مشهد مقابل تراکتور مدعی تجربه کند؛ تراکتوری که می‌خواهد با تکیه بر تجربه کاپیتان‌های ملی‌پوش خود همانند دیدار رفت، شکستی دیگر را به مشهدی‌ها وارد کند و خود را همچنان مدعی نخست کسب سهمیه آسیایی نشان دهد.

 

اما بختیاری زاده و شاگردانش هم نمی‌خواهند فرصت دبل در کسب سهمیه آسیایی را از دست دهند و به دنبال آن هستند تا با عبور از تراکتور در خانه، هم خود را به کسب سهمیه آسیایی نزدیک‌تر کنند و هم به یک طلسم برای تیم خود پایان دهند.

 

آخرین برد شهر خودرو (پدیده) برابر تراکتور به دو سال قبل باز می‌گردد که در دیدار رفت لیگ هفدهم، شاگردان رضا مهاجری موفق شدند 2 بر 1 از سد تراکتور با هدایت یحیی گل محمدی بگذرند و پس از آن در چهار رویارویی لیگ برتری این دو تیم سهم تراکتوری‌ها دو پیروزی بوده و دو مصاف میان این دو تیم نیز مساوی به اتمام رسیده است.

در دیدار روی نیمکت شهر خودرو یحیی گل محمدی حضور داشت و سکان هدایت تراکتور برعهده ساکت الهامی بود که تراکتوری‌ها با نمایشی درخشان موفق شدند سه بر یک حریف خود را شکست دهند و حالا ماموریت پنجشنبه شاگردان بختیاری زاده، شکستن طلسم نبردن‌های تراکتور و برداشتن گامی بلند به سوی سهمیه آسیایی است. همچنین انگیزه‌های ساکت الهامی برای دبل برابر شهر خودرو می‌تواند جذابیت‌های این دوئل شش امتیازی را افزایش دهد.

 

مصاف دو تیم شهر خودرو خراسان و تراکتور آذربایجان از ساعت 20:15 پنجشنبه شب در ورزشگاه امام رضا مشهد برگزار خواهد  شد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار