کد: 169795503 مرداد 1399 ساعت 16:264.2K بازدید

آخرین وضعیت مصدومیت زننده سوپرگل بازی نساجی و استقلال؛

نساجی: میری به بازی مقابل فولاد می‌رسد

پزشک تیم فوتبال نساجی مازندران می گوید، مداوای میری پس از بازی با استقلال به خوبی انجام شده و او به بازی بعدی تیمش خواهد رسید.
نساجی: میری به بازی مقابل فولاد می‌رسد

به گزارش "ورزش سه"، مصطفی اکبری پزشک تیم فوتبال نساجی مازندران درباره جزئیات مصدومیت سیدمحمد میری زننده که گل ویژه ای مقابل استقلال ثبت کرد، گفت: در ناحیه راست کمر و لگن میری که به زمین اصابت کرده بود، درد شدیدی وجود داشت که نتوانست به بازی ادامه دهد و متاسفانه دقایق آخر تیم ما ده‌نفره بازی کرد.


وی افزود: خوشبختانه هیچ‌گونه شکستگی و دررفتگی وجود نداشت اما درد شدید آن، ابتدا با مسکن‌های معمولی کمی تسکین پیدا کرد. سپس میری را به بیمارستان منتقل کردیم و با فراهم کردن شرایط ایزوله برای جلوگیری از کرونا، هم ایمیجینگ و هم دیگر امور تخصصی را انجام دادیم.


پزشک نساجی که با روابط عمومی باشگاه حرف زده، با اشاره به اینکه طبق عکس، شکستگی در لگن وجود نداشت و بیشتر به بافت نرم مشکوک شدیم، بیان کرد: همچنین در ام‌.آر.آی انجام‌شده، در جواب‌های اولیه کوفتگی در آن ناحیه و عضلات ناحیه سرینی مشخص بود.


اکبری خاطرنشان کرد: با ساعاتی استراحت و عدم تحرک، وضعیت میری بهتر می‌شود و به بازی با فولاد می‌رسد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار