کد: 170292228 مرداد 1399 ساعت 19:2128.1K بازدید

دوری سه ماهه دروازه بان بارسلونا از میادین

جراحی مارک آندره تراشتگن موفقیت آمیز انجام شد و او حداقل دو ماه از میادین دور خواهد بود.
دوری سه ماهه دروازه بان بارسلونا از میادین

به گزارش "ورزش سه"، مارک آندره تراشتگن در اواخر فصل دچار آسیب دیدگی تاندون شده بود و در هفته های پایانی با تحمل درد درون دروازه بارسلونا قرار می گرفت. حالا که فصل تمام شده، این دروازه بان آلمانی امروز تحت عمل جراحی قرار گرفت تا بالاخره این مشکل را به صورت اساسی درمان کند. البته فصل به بدترین شکل ممکن برای تراشتگن به اتمام رسید و او در آخرین بازی مقابل بایرن مونیخ هشت بار دروازه اش را باز شده دید تا تلخ ترین شکست دوران حرفه ای خود را تجربه کند.

 

1500384

 

حسب رسمی باشگاه بارسلونا ساعتی قبل اعلام کرد عمل جراحی تراشتگن به خوبی انجام شده است. اخبار حاکی از آن است که تراشتگن حدود سه ماه و تا ماه نوامبر قادر به همراهی بارسلونا نخواهد بود و امکان حضور او دیدارهای ابتدای فصل نیز وجود ندارد.

 

این در حالیست که اخبار و شایعات زیادی در مورد احتمال عدم توافق تراشتگن با بارسلونا برای تمدید قرارداد و احتمال جدایی این سنگربان باکیفیت شنیده شده است. چلسی تمایلی به حفظ کپا آریزابالاگا ندارد و قصد دارد در صورت امکان برای خرید تراشتگن اقدام کند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار