کد: 171361623 مهر 1399 ساعت 01:43122.7K بازدید

او را درک می‌کنیم اما...

باشگاه پرسپولیس: مخالف جدایی بشار هستیم

باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که پاسخش به درخواست جدایی ستاره عراقی منفی خواهد بود.
باشگاه پرسپولیس: مخالف جدایی بشار هستیم

به گزارش ورزش سه، تنها ساعتی پس از این که ستاره شماره پنج سرخ ها با انتشار یک استوری اعلام کرد که به دلیل نیاز مالی خانواده اش، از پرسپولیس جدا خواهد شد، باشگاه پرسپولیس این مسئله را تکذیب کرد.

 

علیرضا اشرف مدیر روابط عمومی پرسپولیس در استوری اینستاگرامش نوشته که اگرچه وضعیت خانوادگی بشار را درک می‌کند، اما راضی به این جدایی نخواهند بود: بشار رسن با پرسپولیس قرارداد دارد و هر باشگاهی که بخواهد با او مذاکره کند، باید قبل از هرچیز مستقیما با باشگاه پرسپولیس مکاتبه کند، چه برسد به توافق. پاسخ باشگاه به درخواست بشار عزیز برای جدایی منفی بوده، چرا که پرسپولیس به راحتی سرمایه خود را از دست نمی‌دهد، حتی اگر از انتقال او پول خوبی به پرسپولیس برسد.

 

 

1535640

 

 

حال باید دید این کشمکش به کجا خواهد رسید و صبح چهارشنبه چه اتفاقاتی رخ می‌دهند. باتوجه به حضور دوباره بشار در باشگاه، احتمالا او و مدیربرنامه اش در این باره اظهار نظر خواهند کرد و شاید مدیران پرسپولیس و اعضای کادرفنی هم موضع خود را مشخص تر بگویند.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار