کد: 174549705 فروردين 1400 ساعت 21:2245K بازدید

جان اوبی میکل:

هازارد می گفت از رونالدو هم بهتر می شوم

جان اوبی میکل معقتد است ادن هازارد قادر به استفاده از تمام پتانسیل خود نبوده است.
هازارد می گفت از رونالدو هم بهتر می شوم

به گزارش "ورزش سه"، ادن هازارد در دو سال اخیر و در روزهای حضور در رئال مادرید عملکرد موفقی نداشته و اغلب بازی های این تیم را به علت مصدومیت از دست داده است. جان اوبی میکل که در دوران حضور در چلسی با این ستاره بلژیکی همبازی بود، به تمجید از استعدادهای هازارد پرداخته و البته مدعی شد او در تمرینات با جدیت شرکت نمی کند.

 

جان اوبی میکل گفت: "من همیشه گفته ام که هازارد یکی از بازیکنان واقعا با استعداد بوده و او همه چیز مانند سرعت، قدرت، مهارت، تکنیک ... را در خود داشت. تنها لیونل مسی و کریستیانو رونالدواز هازارد بالاتر بودند. خود ادن هازارد گاهی می گفت من می توانم نه به اندازه مسی که از سیاره دیگری آمده پیشرفت کنم، اما فکر می کنم من می توانسم به کریستیانو نزدیک شده و حتی بهتر از او هم باشم.

 

1582425

 

این کلماتی بود که خود هازارد می گفت، اما او اینقدر برای رسیدن به اهدافش تلاش نکرد. هازارد خوب تمرین نمی کند، او بدترین بازیکنی است که من کنارش تمرین کرده ام. ادن هازارد روز شنبه در میدان حاضر شده و باعث پیروزی چلسی می شد.

 

اما در تمرینات اواسط هفته که همه مبارزه کرده و درگیر می شدند، هازارد جوری تمرین می کرد که انگار آنجا نیست و در کمپ حضور ندارد. اما به یکباره همه می دیدند که ادن هازارد در زمین چه عملکرد درخشانی از خود ارائه می دهد."

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

هازارد می گفت از رونالدو هم بهتر می شوم | ورزش سه