کد: 176934730 تیر 1400 ساعت 11:3712.2K بازدید

آخرین فرصت AFC برای میزبانی مراحل حذفی ACL

کنفدراسیون فوتبال آسیا تا 4 مرداد به کشورهایی از جمله ایران که در مراحل حذفی لیگ قهرمانان آسیا نماینده ای دارند، فرصت داده تا برای میزبانی مراحل حذفی این مسابقات اعلام آمادگی کنند.
آخرین فرصت AFC برای میزبانی مراحل حذفی ACL

به گزارش "ورزش سه"، روزنامه الاقتصادیة عربستان در خبری به آخرین فرصت کنفدراسیون فوتبال آسیا به کشورهای ایران، عربستان، امارات و تاجیکستان پرداخت و نوشت این تیم ها برای درخواست میزبانی مراحل حذفی لیگ قهرمانان آسیا، تنها چند روز فرصت دارند.


این روزنامه نوشت AFC به فدراسیون‌های فوتبال ایران، عربستان، امارات و تاجیکستان تا 4 مرداد برای ارائه درخواست میزبانی دیدارهای مراحل یک‌چهارم و نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان آسیا فرصت داد. این فدراسیون‌ها روز گذشته شرایط به دست آوردن میزبانی را دریافت کردند و هویت  میزبان تا 20 مرداد مشخص خواهد شد. 


بر اساس این گزارش؛ میزبانی کشور انتخاب شده از سوی AFC حتی در صورت نداشتن نماینده‌ای در مراحل یک‌چهارم و نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان آسیا قطعی است. دیدارها در یک شهر و در دو ورزشگاه برگزار خواهند شد. AFC  همچنین از کشور میزبان می‌خواهد که دوره قرنطینه تیم‌های میهمان بیشتر از 48 ساعت نباشد و 4 روز پیش از آغاز بازی ها باید پذیرش آنها انجام شود. 


کنفدراسیون فوتبال آسیا خواهان تعیین سیستم پزشکی یکپارچه برای معاینه‌های لازم است. حداقل یک ورزشگاه برای تمرین‌های روزانه دو تیم در نظر گرفته شود و بازی‌ها با حفظ حقوق تجاری و بازاریابی توسط کنفدراسیون فوتبال آسیا در زمان تعیین شده برگزار خواهند شد. AFC به فدراسیون‌ها حق فروش بلیت با تعداد آن و رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌دهد. هزینه‌های اقامت، تغذیه، آب و یخ بر عهده میزبان‌ است و کنفدراسیون فوتبال آسیا مبلغ 250 هزار دلار نیز به آنها پرداخت خواهد کرد.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار

آخرین فرصت AFC برای میزبانی مراحل حذفی ACL | ورزش سه