کد: 177691108 شهریور 1400 ساعت 17:018.3K بازدید

به دلیل محدودیت‌های کرونایی بریتانیا

کاوانی به اردوی تیم ملی اروگوئه دعوت نشد

ستاره اروگوئه ای منچستریونایتد، تیم ملی کشورش را در سه بازی پیش رو همراهی نخواهد کرد.
کاوانی به اردوی تیم ملی اروگوئه دعوت نشد

به گزارش "ورزش سه"، ادینسون کاوانی تیم ملی اروگوئه را در سه بازی مقدماتی جام جهانی که هفته بعد برگزار خواهد شد، همراهی نمی کند. این خبر را امروز باشگاه منچستریونایتد تایید کرد. کاوانی به علت محدودیت های موجود از سوی کادر فنی اروگوئه به اردوی تیم ملی دعوت نشد و در منچستر خواهد ماند.

 

 

1615960

 

 

20 باشگاه لیگ برتری سه شنبه گذشته تصمیم گرفتند به بازیکنان آمریکای لاتین خود مجزو همراهی با تیم ملی ملی شان را ندهند چرا که در بازگشت و طبق پروتکل های بریتانیا ،باید 10 روز را در قرنطینه می ماندند و این می توانست ضربه زیادی به باشگاه ها بزند. تصمیمی که 60 بازیکن را تحت تاثیر قرار می داد.

در واکنش به این تصمیم در نهایت اروگوئه از کاوانی دعوت نکرد و او سه بازی برابر پرو، بولیوی و اکوادور را از دست خواهد داد.

 

 

1605806

 

 

کاوانی خود تمایل زیادی برای همراهی تیم ملی کشورش داشت ولی در نهایت اسکار تابارس سرمربی تصمیم گرفت از او دعوت نکند. به این ترتیب ستاره منچستریونایتد در وقفه دو هفته ای بازی های ملی در انگلیس خواهد ماند.

 

 

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار