به گزارش "ورزش سه"، اين بازي در استاديوم اختصاصي آرارات برگزار خواهد شد و دومين بازي تدارکاتي تيم فوتبال دانشجويان خواهد بود.
فرشاد کرمي سرمربي تيم منتخب دانشجويان در مصاحبه با ورزش سه از تلاش بي‌وقفه کادر فني اين تيم براي انتخاب نفرات برتر از سراسر کشور و تعامل سازنده با مربيان شهرستانها خبر داد و اظهار اميدواري کرد که تمام دانشجويان شايسته که در مسابقات دانشگاهي سراسر کشور شرکت مي‌کنند به اردوهاي مختلف اين تيم دعوت شوند و در نهايت بهترين نفرات تيم اصلي را تشکيل دهند تا تيم فوتبال دانشجويان در بازي پيش رو برابر تيم ملي فوتبال آذربايجان نمايشي قابل قبول داشته باشد.
شايان به ذکر است که اين تيم در اولين بازي تدارکاتي خود در مقابل تيم پارسه از ليگ یک کشور به تساوي ١-١ رسيد. همچنین تیم آرارات طی چند روز گذشته به مصاف امیدهای استقلال رفت که با نتیجه سنگین 7-0 پیروز میدان شد.