کد خبر : 1277262 | 03 آبان 1394 ساعت 10:25 | 7.7K بازدید | 0 دیدگاه

سنارینو دژاگه تکرار خواهد شد؟

فرجام خواهی باشگاه العربی به کمیته انضباطی

باشگاه العربی بار دیگر به خاطر اخراج ناعادلانه گلر تیمش برابر الریان دست به دامن کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال قطر شد.

فرجام خواهی باشگاه العربی به کمیته انضباطی
به گزارش "ورزش سه" و به نقل از فارس، تیم العربی که شب گذشته در ال‌کلاسیکو قطر مقابل الریان شکست خورد و دروازه‌بان این تیم رجب حمزه به طرز مشکوکی از زمین بازی اخراج شد و یک پنالتی برای الریان هم اعلام شد، باشگاه العربی بار دیگر به کمیته انضباطی فدراسیون قطر شکایت کرد و خواستار لغو این حکم شد تا گلر خود را برای دیدار بسیار حساس هفته آینده مقابل تیم السد داشته باشد.

در یادداشت شکایت باشگاه العربی بیان شده است: رجب حمزه گلر تیم هیچ خطایی را مرتکب نشده است و شایسته دریافت کارت زرد هم نبود اما خمیس المری داور بازی او را اخراج کرد و یک پنالتی برای الریان گرفت و ما در این قضیه از دو طرف ضرر کردیم، از کمیته انضباطی خواستار لغو محرومیت حمزه هستیم تا او را برای بازی آینده تیم العربی برابر السد داشته باشیم.

این اولین باری نیست که تیم العربی از سوی داور ضربه می‌خورد بلکه پیش از این هم اتفاقی مشابه در هفته دوم لیگ ستارگان قطر برای اشکان دژاگه افتاد که به صورت ناعادلانه از زمین بازی اخراج شد و باشگاه العربی شکایتی را به کمیته انضباطی ارائه داد که مورد قبول واقع شد و دژاگه برای دیدار بعد تیمش مقابل قطر حاضر شد.

حال باید ببینیم سناریو دژاگه تکرار می‌شود و حمزه از کمند محرومیت رها می‌شود.

این دیدار با نتیجه 5 بر 2 به نفع الریان به پایان رسید و دیدار بعدی یاران دژاگه مقابل السد این هفته روز جمعه برگزار خواهد شد.


دیدگاه‌ها