کد: 127784905 آبان 1394 ساعت 11:0520.5K بازدید

صحبت های جالب مربی اخراجی استقلال اهواز

شاهین مکوندی می گوید ای کاش یک مربی خوزستانی چون آقای تهامی یا آقای یزدی به عنوان سرمربی انتخاب می شد.
صحبت های جالب مربی اخراجی استقلال اهواز
به گزارش"ورزش سه "، شاهین مکوندی مربی سابق دروازه بانان استقلال اهواز که بعد از آمدن علی حنطه از کارش برکنار شد در این باره گفت: نمی دانم چرا اما 10 روزی است که تیم مربی دروازه بانان ندارد، من هم زمانی که آقای حنطه به تیم آمد را دیگر نخواستند. در صورتی که من توانسته بودم پرویز کریمی را جز بهترین بازیکنان لیگ از نگاه برنامه 90 نگه دارم. دو هفته بهترین دروازه بان شده بود اما اکنون در دو بازی 7 گل خورده است.

وی در ادامه گفت: این مشکل تنها فنی نیست و به روحی روانی نیز باز می گردد.من با کم ترین امکانات او را آماده نگه می داشتم اما اکنون پرویز مربی ندارد و این بسیار بد است.

مکوندی در انتها گفت: در تمام دنیا وقتی یک سرمربی برکنار می شود یکی دوبازی به کمکش فرصت می دهند چون او بیش تر با تیم آشنا است. ای کاش سکان این تیم خوزستانی را به آقای تهامی یا داریوش یزدی یا یک خوزستانی می دادند.آقای تهامی افتخار خوزستان است و سالیان زیادی در تیم ملی یا خارجح از کشور با مربیان مختلف کار کرده است. اگر هر روز تنها یک نکته از مربی اش یاد گرفته باشد بسیاری نکته را بلد است که می توانست به کر استقلال اهواز بیاید.
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار