کد: 128157719 آبان 1394 ساعت 17:4038.1K بازدید

سپاهان کرار را نمی‌خواهد

علیرغم اینکه هافبک عراقی استقلال در برنامه تلویزیونی کشورش اعلام کرده بود که احتمالا در نیم فصل به سپاهان خواهد رفت مدیرعامل این باشگاه این شایعه را تکذیب می‌کند.
سپاهان کرار را نمی‌خواهد
به گزارش "ورزش سه"، بعد از اینکه کرار به خاطر مشکلات انضباطی از استقلال کنار گذاشته شد مدیران این باشگاه اعلام کردند که قصد دارند او را با یکی از بازیکنان لیگ‌برتری معاوضه کنند. موضوعی که شایعات زیادی را به راه انداخته است. با این حال اصغر باقریان به خبرنگار ما می‌گوید: ما هرگز صحبتی با کرار نکرده‌ایم و من این شایعه را تکذیب می‌کنم. نه او را می‌خواهیم و نه صحبتی کرده‌ایم.

او ادامه داد: کرار با استقلال قرارداد دارد و این اصلا حرفه‌ای نیست که ما با او یا مدیربرنامه‌هایش وارد مذاکره شویم. البته اگر باشگاه او را بخواهد در چارچوب قانون ممکن است با باشگاه استقلال وارد مذاکره شویم ولی تا این لحظه هیچ اتفاقی نیفتاده است.
تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار