کد: 220256027 آذر 1404 ساعت 16:0912.8K بازدید

بازگشت عارف غلامی به تمرینات گروهی آبی‌پوشان

خطر بزرگ از سر مدافع استقلال گذشت(عکس)

عارف غلامی بعد از اتفاق ترسناکی که در مسابقه با خیبر سپری کرد، امروز بدون مشکل در تمرینات گروهی استقلال حضور یافت.
خطر بزرگ از سر مدافع استقلال گذشت(عکس)

به گزارش "ورزش سه"، مدافع باتجربه استقلال که در بازی  با خیبر به جای سامان فلاح در ترکیب اصلی قرار گرفت و عملکرد نسبتا خوبی هم داشت، در اواخر مسابقه با اتفاقی عجیب روبه‌رو شد.

غلامی پس از برخورد شدیدی که با فردین یوسفی هافبک خیبر داشت، فرودی سخت به زمین داشت و مصدومیت نگران کننده‌ای را تجربه کرد. ترک ورزشگاه خرم‌آباد توسط غلامی در حالی که گردن‌بند طبی بسته بود نگرانی ها درباره وضعیت او را بیشتر کرد.

2291864

مدافع استقلال که از ناحیه گردن به شدت ضربه خورده بود، با وجود اینکه درد اندکی در قفسه سینه داشت، اما با تشخیص پزشکان سیتی‌اسکن و MRI را پشت سر گذاشت و حالا با آمدن جواب آزمایش های پزشکی مشخص شده او مشکل خاصی ندارد.

به این ترتیب غلامی با گذشتن خطر از سرش به تمرینات استقلال برگشته است. این مدافع امروز همپای سایر بازیکنان استقلال در تمرینات گروهی شرکت کرد و کارش را برای مسابقات آینده از سر گرفت.

تازه‌ترین اخبار ورزشی ایران و جهان دراپلیکیشن ورزش سه
دانلود
0اشتراک گذاریگزارش خطا

زنده پیشنهادی

دیدگاه‌ها

لطفا قبل از ارسال دیدگاه خود، حتماقوانین و مقرراترا مطالعه فرمایید.
لطفا منتظر بمانید...

آخرین اخبار